Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj van velem?
18 éves lány vagyok. Már elég régóta kezdtem megismerni a testem,olyan 11-12 éves korom körül. De valamiért sosem érdekelt annyira. A maszturbálásra "ráuntam" ha mondhatom így. Egy szóval nem éltem át közben orgazmust és ez soha nem is érdekelt.
Most másfél éve van egy párkapcsolatom,amiben nagyon jól érzem magam. A szexet is kívánom bárhol bármikor. Ennek ellenére nem élek át közben orgazmust... vagyis. Hát nem is tudom. Mikor az aktus van akkor van egy nagyon kellemes érzésem,de nem robbanásszerű,mint amikről beszámolnak. De kellemes,jólesik. Viszont engem egy cseppet sem zavar,hogy nincs orgazmusom. Ettől függetlenül is nagyon élvezem a szeretkezést,és azóta sem maszturbálok.
Szerintetek valami hatalmas baj van velem?
Talán azzal van baj hogy nem szánsz rá elég időt . Ha megtapasztalnád akár csak egy maszturbálás közbeni orgazmust azután minden egyes alkalommal szex vagy maszturbálás után nem éreznéd jól magad nem éreznéd kielégítve a tested .
Én azt tanácsolom hogy ha van párod akkor szánjatok több időt az előjátékra és a szexre is , az is sokat segíthet ha több pózt próbáltok ki . Maszturbálás közben a fantáziálgatás is sokat segíthet ,de az is segíthet ha nem kapkodod el .Ki kell tapasztalnod a testeden azokat a pontokat amit ha érintesz ,simogatsz kellemes érzést vált ki , ha ez megvan akkor addig csináld míg nem robbansz és élsz át egy orgazmust .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!