Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy baj van velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj van velem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Már elég régóta kezdtem megismerni a testem,olyan 11-12 éves korom körül. De valamiért sosem érdekelt annyira. A maszturbálásra "ráuntam" ha mondhatom így. Egy szóval nem éltem át közben orgazmust és ez soha nem is érdekelt.

Most másfél éve van egy párkapcsolatom,amiben nagyon jól érzem magam. A szexet is kívánom bárhol bármikor. Ennek ellenére nem élek át közben orgazmust... vagyis. Hát nem is tudom. Mikor az aktus van akkor van egy nagyon kellemes érzésem,de nem robbanásszerű,mint amikről beszámolnak. De kellemes,jólesik. Viszont engem egy cseppet sem zavar,hogy nincs orgazmusom. Ettől függetlenül is nagyon élvezem a szeretkezést,és azóta sem maszturbálok.

Szerintetek valami hatalmas baj van velem?

2017. dec. 6. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Aha! :D
2017. dec. 6. 12:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Légyszíves komoly válaszokat adjatok. Második,nem vagyok terhes. Már miért lennék? Fogamzásgátlóval védekezünk.
2017. dec. 6. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megtapasztalnád, akkor zavarna. Párod mit szól erre?
2017. dec. 6. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerinted a párja tudja, amikor egy ilyen oldalra írja ki a véleménykérő kérdését? ... Biztos mindent meg tudnak beszélni :D .. Ez is nagy kapcsolat lehet.
2017. dec. 6. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Szedsz valamilyen gyógyszert rendszeresen a fogamzás gátlón kívül? Bizonyos gyógyszerek, antidepresszánsok, antipszichotikumok, nyugtatók befolyásolják az orgazmust és szinte mindig kedvezőtlen irányba... Ha ez kizárható, akkor az van, hogy nem tanultál meg elélvezni ennek leg alapvetőbb módja a maszturbáció és ez sosem késő megtanulni, vagy csak egyszerűen genetikailag úgy vagy kódolva, hogy nem élvezel el. Okosok azt mondják bármikor meglehet tanulni az orgazmus képességét, csak el kell kezdened megismerni önmagad, napi szinten akár egy órát rááldozni: Otthon nyugalomban a fürdőkádban valami kellemes zene, gyertyafény kíséretében ellazulva maszturbálni.

De ne akarj görcsöen mindenáron elélvezni mert úgy nem fog menni.

Arra koncentrálj, hogy ha eddig nem is hiányzott, akkor nincs ezzel semmi baj.

Egyébként nagyon sok nő van ezzel így.

2017. dec. 6. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó előttin fakadtam! :D
2017. dec. 6. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha neked ez így teljesen megfelel, akkor miért írod ide ki?
2017. dec. 6. 12:48
 8/14 Master29 ***** válasza:
Nincs semmi gond veled. Csak valószínű, hogy egy kicsit frigid vagy. Ami azt jelenti, hogy normális nemi aktus során, képtelen vagy az orgazmusra. Vagy keresned kéne egy olyan pasit, aki 5 percnél tovább bírja a szexet. ;) Mert több mint valószínű, hogy neked bizony több időre volna szükséged eljutni a csúcsra mint az átlagnak. Vagy esetleg, kell neked egy plusz dolog, ami fokozza a vágyaidat. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy ő mire gerjed, mi az ami felizgatja. Lehet, hogy a te esetedben, egy kis fenék paskolás fokozhatja az izgalmat ami eljuttathat téged az áhított orgazmushoz. - De ez csak egy tipp. Remélem, tudtam segíteni. ;)
2017. dec. 6. 12:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Bizony bizony!!!

Kell egy jó partner akivel fel tudjátok fedezni, hogy mitől élvezel el. Simán lehet, hogy fenékpaskolás, vagy egy kis latex, vagy bőr / nlon fétis, és még sorolhatnám, hogy mik lehetnek amik előcsalogathatják belőled. Nálam vagy így, vagy úgy de mindig elélvezett minden nő az biztos. :D Pedig már a számukat se tudom azoknak a nőknek akikkel ágyban voltam már a magam 28 évével. Ja, és nem, nem vagyok jó pasi és még 20 cm farkam sincs, nem ezen múlik.

Odafigyelés!!! Ennyi, de ez a legnehezebb...

2017. dec. 6. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha neked igy jo, ne aggodj.

De eleg sok dologrol lemaradsz igy orgazmus nelkul.

2017. dec. 6. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!