Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok beindulva 2-3 hétig? L
Figyelt kérdés
2-3 hetente van egy 4-5 nap amikor nagyon bevagyok indulva, egész nap nedves vagyok. Minden este találkozom a szexpartneremmel.
Utána meg egy darabig nem kívánom a szexet.
És nem azért múlik el, mert kielégülök.
Utoljára amikor ez volt akkor 4.nap este nem ért rá.
Egész nap bevoltam indulva, de nem lett tali.
Másnáp lehetett volna és minden nap azóta , de nem kívánom.
Miért múlik el?
Mindig ez van.
Utána meg megleszek megint bolondulva
21 éves vagyok
2017. dec. 3. 18:22
2/2 anonim válasza:
A nemi vágy, különösen lányoknál, a hormonális változásokon múlik. Én is van hogy akár napi 4x maszturbálok, van, hogy hetekig eszembe sem jut.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!