Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyképűség, ha egy tökéletes nővel akarok lenni?
Figyelt kérdés
Szép,okos,kedves és nem érdekli a pénzem,csak önmagamért szeret.
27/f
2017. nov. 30. 01:12
11/13 János Gilján válasza:
Kérdező, te nagyon gyerek vagy. Nincs olyan, hogy tökéletes partner. Nagyon leegyszerűsítve két féle opcionális partner létezik. Az egyikkel megteremthető hosszútávon a dinamikus egyensúly a kapcsolatban, a másik fajtával viszont nem. Minél fejlettebb, rugalmasabb és stabilabb vagy, annál szélesebb réteggel tudsz kompatibilis lenni hosszútávon. Ennyi a titok. Fejleszd magadat (minden téren, ami számodra fontos) és akkor megtalálod akit keresel.
Jegyezd meg, hogy ha értékes társat akarsz, magadnak is értékesnek kell lenned. Egy görcsnek csak egy mási görcs lehet a párja hosszútávon. Sok sikert!
12/13 anonim válasza:
Jani barátom okfejtése ezúttal is hibátlan. Fiatal koromban én is a tökéletes nőt kerestem, amíg rá nem jöttem, hogy ha tökéletes kapcsolatot szeretnék, nekem magamnak kell tökéletes partnerré válnom. Először nekem kell széppé tennem a nőm életét, ha azt szeretném, hogy széppé tegye az enyémet.
13/13 anonim válasza:
Nem, abban az esetben, ha te is tokeletes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!