Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha a barátnőm totál részegen rám mászik, akkor Én szanaszét szexelem őt, viszont ha Én vagyok részeg és akarok tőle valamit, akkor át vagyok paterolva a vendég szobába?!?!
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 13:07
1/8 anonim válasza:
Nem tudom. Esetleg Te nem vagy jobban részeg? Pl. fél hogy lehányod?
Vagy nem annyira bízik meg benned és fél tőled.
Amúgy én is basznék részeg csajt... Jó neked.
2/8 anonim válasza:
A részeg kuki nem áll fel rendesen.
Gondolom ő már nem veszi be azt a dumát, hogy “azért puha, hogy ne fájjon...”
3/8 anonim válasza:
Mert egy részeg férfitől nem szeretnék,hogy ránk leheljen izzadjon..
A részeg kuki is kemény , férjemé nagyon is legalábbis .
A részeg nő meg gátlástalanabb merészebb ez bejön a férfiaknak..
4/8 A kérdező kommentje:
Diszkriminációként élem meg :D
2017. nov. 18. 14:29
5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha egyszerre lennétek részegek.
6/8 anonim válasza:
Alkoholisták szexuális élete 2017.
7/8 anonim válasza:
Nyilván ha részegen hazaérsz mert berúgtál a haverokkal addig ez idő alatt ő mással szexelt. Téged már nem kiván.
8/8 anonim válasza:
Mert akkor általában órákig tart ,En sem szeretem olyankor .
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!