Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván a férjem v én akarok sokat?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, két hónapja lett egy babánk. Terhesség alatt nem szexeltünk, mert veszélyeztetve voltam. Alig vártam, hogy leteljen a 6 hét és szexelhessünk. Napi 2-3 lenne igényem. Ő beérné heti 2-3-mal. Régen is én voltam a nagyobb étvágyú, de nem volt ennyire messze a közös nevező. Mit lehet tenni?
Heti 4-5 alkalom? Próbáljátok meghozni egymás kedvét.
2017. nov. 22. 12:39
3/11 anonim válasza:
Szia! Pedig nem teregetném ide ki, ha privátot nem kérsz. Teljesen természetes dolog, a férj/pasi apává érik. Ennek idő kell. Ha okos vagy, kivárod. Ha ösztönlény: dugjunk már. Elveszted
2017. nov. 22. 12:52
4/11 anonim válasza:
Hát szerintem a napi 2-3 az akkor jó, ha nyaralni vagy a férjeddel kettesben. Nem tudom ti hogy vagyok vele, de nekem például munka miatt időm és energiám sem lenne egy nap 2-3szor szexelni (plusz ugye nektek még ott van a gyerkőc). Az ideális persze az lenne, ha minden nap lenne szex, de szerintem ennyi idő együttlét után a heti 2-3 teljesen korrekt, ez nem azt jelenti, hogy nem kíván, hanem hogy ennyire van igénye. Akkor kezdj el ezen gondolkozni, ha hetekig nem történik semmi (sajnos ilyen párokat is tudok, na ott már tényleg baj szokott lenni).
2017. nov. 22. 13:02
5/11 anonim válasza:
Valószínű, kimerült, nagyobb felelősség ilyesmi. Beszéljétek meg.
Én a második lányunk óta lettem ilyen. 10 hónapja legszívesebben folyamatosan szexelnék. Próbálja tartani a férjem az iramot, de ő is beérné heti 2-3 szor.
Próbáld elcsábítani, ha alszik a baba, mehet a szexi fehérnemű és társai.
2017. nov. 22. 13:09
6/11 anonim válasza:
17 éve vagyok házas. Nyugi, kinevet engem mindenki, lehet téged is. Nem csaLtam meg.
2017. nov. 22. 13:16
7/11 anonim válasza:
A heti 2-3 ban is benne lennék,de nálunk is másak a szexuális igények.
2017. nov. 22. 13:19
8/11 anonim válasza:
Hát erre mondom, hogy nekem a napi 2-3 rohadt sok lenne. Nekünk is van kis gyermekünk, kivitelezhetetlen lenne, de nem is akarnám. Szóval valami közös nevező kell, vagy jöhet a vibri, dildó és társaik.
2017. nov. 22. 13:38
9/11 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésed. Eltérőek az igényeitek.
2017. nov. 22. 13:51
10/11 anonim válasza:
napi 2-3 az nagyon durva, dolgozó emberként lehetetlen ezt teljesíteni.
A heti 2-3 az optimális szerintem is, férfiként mondva. Akkor jó ha eléggé kívánom, de ehhez kell 1-2 nap szünet minimum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!