Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok nyalni. Ez baj csajok? De s. zopatni szeretek.
Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 16:36
1/5 anonim válasza:
Nem baj, de ez a meleg rovatba való kérdés.
2/5 anonim válasza:
Azoknak a nőknek, akik utálják a nyalást, de a szopást szeretik, nem probléma. (Pl. nekem sem lenne az.)
De, akik igénylik a nyalást, vagy nem szeretnek szopni, ott elvágtad magad.
3/5 anonim válasza:
Az .
Nálam alap a kölcsönös oràl
Nem szopok nyalás nélkűl bár érdekel hogy miért nem akarsz nyalni mi bajod a puncival
Miért finnyáskodsz.
Neked jól esne ha fintorognánk a kukacodra?
4/5 Éron91 válasza:
24éves koromig én se nagyon nyaltam mert olyan lányokkal találkoztam akik nem szerették vagy annyira nem is igényelték én meg nem voltam oda érte. Szerencsére az átlagosnál azért nagyobb adottságokkal rendelkezem és tudtam is használni ezért úgy voltam vele hogy ha a partnereimnek ez megfelel akkor legyen,bár én nem fogalmaznék így hogy nyalni nem akarok de azért leszophatnátok. Én úgy voltam vele ha én nem csinálom akkor ezt nem is várhatom el,de egyik lánynál se volt ez probléma mert ők szerettek szopni tehát megkaptam. Más kérdés ha ezt így tálalom nekik mint ahogy te megfogalmaztad lehet már csak azért sem kapják be... 1lány volt 22évesen akit többször is kinyaltam de ott sem éreztem azt a bizsergést amit vártam ettől az egésztől hogy még jobban beindítson,aztán jött egy lány akit az első adandó alkalommal úgy kinyaltam hogy a farkam egy új dimenzióba jutott és keményebb volt mint előtte bármikor. Már mikor megláttam a punciját tudtam hogy ki akarom nyalni. Majdnem 2évig voltunk 1ütt és szerintem minden egyes szexünk előtt kinyaltam, azt a pár alkalmat leszámítva mikor esetleg menstruált és úgy szexeltünk vagy amikor a fenekét szexeltem meg. Akkor ez néha kimaradt,de amúgy imádtam. Az első fél évben folyamatos izomláz volt a nyelvemben és volt hogy fájdalmas volt a beszéd is. Elzárkózni nem kell a nyalás elől nem bánt és nagyon jó dolog tud lenni,de ahoz a megfelelő lány kell hogy te aki nem szeret akarj nyalni. Előtte nekem voltak lányok akiknek nem ízlett vagy a punci illata volt számomra kellemetlen egy kicsit. Nem volt senki igénytelen meg fürdés volt előtte tehát nem ebből adódóan hanem egyszerűen szerintem nem passzoltunk össze kémiailag és ezért,de ennél a lánynál imádtam az illatát az ízét volt hogy 2órán keresztül nyaltam és csak azért hagytuk abba mert az utolsó orgazmusánál már annyira begörcsölt a vádlija hogy könyörgött hogy hagyjuk abba. Bevettünk mindent, jegeltem a punciját és úgy nyaltam, vagy jeget szopogattam és úgy csináltam. Igazából ha a megfelelő partnert találod meg nincs lehetetlen tényleg, amit azt hitted idáig nem szeretted kérdés nélkül fogod kipróbálni vele. Sok lány mondja hogy soha nem fog anális szexben résztvenni, ezzel a lánnyal is hasonló volt a helyzet 1ilyen élménye volt,sőt nekem paliként sem volt semmiféle olyan hűha pozitív tapasztalatom ilyen téren. A méreteim miatt kicsit nehezebb is velem ezt a dolgot kipróbálni,néha a nagy méret hátrányt okoz na ez pont az a szitu,de mégis kipróbáltuk és már elsőre tudtuk élvezni,de utána olyan élményt nyújtott neki is a dolog annyira tudta élvezni sőt el is tudott úgy menni. Volt olyan hogy ő kérte hogy csináljuk,azt mondta hogy teljesen más érzés úgy elmenni. A lényeg az hogy még nem találtad meg azt a lányt tehát ha valaki van melletted azt szépen takarítsd el mert nem ő rá van szükséged és keress olyan lányt aki minden pillanatban beíindít és vele mindent ki akarsz próbálni magadtól. Sok sikert hozzá,elég nehéz... :)
5/5 anonim válasza:
A baszás nyalás nélkül olyan, mint az Opera nyitány nélkül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!