Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Nektek volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek volt már olyan partnerrel dolgotok, aki nem akart szájjal kényesztetni?

Figyelt kérdés

Akikkel én voltam férfiként, eddig egyetlen nő volt az, aki nagyon ritkán, akkor is csak pár percig, de belement az orálba, mármint, hogy ő csinálja nekem. Én, ha barátnőm van, sosem vonakodom, mindig csinálom, nem volt olyan, hogy ne akarná egyik sem, viszont a mostani párom sosem kéri, csak élvezi, mert tudja, hogy úgyis csinálom, ha látom rajta, hogy nem vonakodik, de ő még egyszer sem próbálta se rajtam se máson. Beszéltünk erről, ő úgy van vele, hogy soha, senkivel sem fog orálba belemenni.. Nem írom le hány éves, mert ennyiből kiderül, hogy nagyjából mennyi, mindegy is. Zavaró, hiába beszéltünk róla, ő akkor sem.

Szóval, nektek volt már olyan párotok, aki nem volt hajlandó erre, viszont nagyon akartátok? Hogyan oldottátok ezt meg? Beszéltetek róla?

2017. nov. 25. 13:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én imádok nyalni. Egyszerűen imádom. :) csak az a baj hogy nincs kit. 20F :)
2017. nov. 29. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!