Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok együtt több partnerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shanyika82 kérdése:

Voltatok együtt több partnerrel egy nap?

Figyelt kérdés

Volt olyanotok, hogy egy nap egymás után több partnerrel voltatok? akár csak orálra..

lányok, fiúk!

#orális #alkalmai partner
2017. okt. 26. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nyáron volt egy srác akivel néha összejártunk, nála aludtam és délelőtt szexeltünk aznap este meg voltunk bulizni és volt ott is egy egy éjszakás kalandom tehát egy nap 2 sráccal voltam!
2017. okt. 26. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
délután elmenet megszopatani egy kiscsajt ,este meg dugtunk az asszonnyal.
2017. okt. 26. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Délután szexeltem a szeretőmmel, este meg a barátnőmmel. De ez még sok éve volt, már egyikkel sem tartom a kapcsolatot.

De egyszer olyan is volt, hogy 4 nap alatt 3 különböző lánnyal szexeltem és egy negyedik lánnyal pedig csókolóztam! Az hatalmas volt.

2017. okt. 26. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
4 óra volt, egy lakásban. 2 óra után ment az egyik (20 éves), s jött a másik (27 éves). Nagyon jó volt. nem tudtak egymásról!
2017. okt. 26. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Két nővel egymás után rendszeresen, de volt három is egy nap, pár alkalommal.
2017. okt. 26. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Délután 4-re vártam a barátnőm. 12-kor telefonált az exem hogy felugrana valamiért, fel is jött és úgy alakult hogy gyakrlatilag rámmászott és ágyabn kötöttünk ki. -kor elment, alig volt 1 órám hogy rendbe hozzam magam, 4-kor jött a második menet. Nagyon izgalmas volt, de lelkifurdalásom is volt egyben.

Nem csinálnék ilyet mégegyszer mert utálom megcsalni a párom.

2017. okt. 26. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:

1-6:

Azért elég szép az élet, ba ssza meg, nem? :D

2017. okt. 26. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Volt

1 délelött 1 este.nincs szex orál nélkül az alap dolog

2017. okt. 26. 15:50
 9/12 anonim válasza:
0%
Igen, nem is egyszer ( Pierre Woodman)
2017. okt. 26. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

9:

Nem tudom ebben mi olyan nagy dolog. Nem mindenkinek egy kézen megszámolható számú partnere van egész életében.

2017. okt. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!