Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok együtt több partnerrel egy nap?
Volt olyanotok, hogy egy nap egymás után több partnerrel voltatok? akár csak orálra..
lányok, fiúk!
Délután szexeltem a szeretőmmel, este meg a barátnőmmel. De ez még sok éve volt, már egyikkel sem tartom a kapcsolatot.
De egyszer olyan is volt, hogy 4 nap alatt 3 különböző lánnyal szexeltem és egy negyedik lánnyal pedig csókolóztam! Az hatalmas volt.
Délután 4-re vártam a barátnőm. 12-kor telefonált az exem hogy felugrana valamiért, fel is jött és úgy alakult hogy gyakrlatilag rámmászott és ágyabn kötöttünk ki. -kor elment, alig volt 1 órám hogy rendbe hozzam magam, 4-kor jött a második menet. Nagyon izgalmas volt, de lelkifurdalásom is volt egyben.
Nem csinálnék ilyet mégegyszer mert utálom megcsalni a párom.
1-6:
Azért elég szép az élet, ba ssza meg, nem? :D
Volt
1 délelött 1 este.nincs szex orál nélkül az alap dolog
9:
Nem tudom ebben mi olyan nagy dolog. Nem mindenkinek egy kézen megszámolható számú partnere van egész életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!