Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek volt már olyan partnerrel dolgotok, aki nem akart szájjal kényesztetni?
Akikkel én voltam férfiként, eddig egyetlen nő volt az, aki nagyon ritkán, akkor is csak pár percig, de belement az orálba, mármint, hogy ő csinálja nekem. Én, ha barátnőm van, sosem vonakodom, mindig csinálom, nem volt olyan, hogy ne akarná egyik sem, viszont a mostani párom sosem kéri, csak élvezi, mert tudja, hogy úgyis csinálom, ha látom rajta, hogy nem vonakodik, de ő még egyszer sem próbálta se rajtam se máson. Beszéltünk erről, ő úgy van vele, hogy soha, senkivel sem fog orálba belemenni.. Nem írom le hány éves, mert ennyiből kiderül, hogy nagyjából mennyi, mindegy is. Zavaró, hiába beszéltünk róla, ő akkor sem.
Szóval, nektek volt már olyan párotok, aki nem volt hajlandó erre, viszont nagyon akartátok? Hogyan oldottátok ezt meg? Beszéltetek róla?
Én a mostani párom elött sose csináltam és ezt meg is mondtam mindig a pasiknak. Utólag kiderült azért nem akartam megpróbàlni sem mert kényszernek éreztem, elvárt dolognak, emellett szerelmes se voltam igazsn mert akkor érdekelt volna hogy nekik jó legyen.
Múltkor egyik exemmel erről beszèltünk és meglepődött hogy a mostani páromnak viszont csinálom :)
Nem. Akikkel együtt voltam, mindegyik csinálta. Nő vagyok amúgy. Viszont ha olyan pasival lett volna dolgom, aki nem akarta volna csinálni, azzal nem lettem volna együtt. Nálam az orál alap dolog oda-vissza egy együttlét során. Teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban vagyok, vagy csak szexkapcsolatban voltam korábban. Nálam alapvető része a szexnek.
Érdemes róla beszélnetek, de ha nem akarja és ez neked fontos, ami teljesen jogos, akkor nem ő lesz a hozzád illő tökéletes partner. Mert szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha minden téren az ember összeillik a másikkal, amibe beletartozik az is, hogy azonosak az igények az ágyban.
Igen volt.
Cserébe èn se szoptam le
Nálam az orál csak kölcsönösen működik
ma 13:40
Mert nem azt írtad hogy nőként kötelességed letérdelni a pasik élőt és torokra kapni a hímvesszőt hanem saját véleményedet ami elütött a sztenderd választóktól így bezavartad a jó népet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!