Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szexpartneremnek, hogy gombam van?
Figyelt kérdés
Antibiotikumos gyogyszer utan szexeltunk, masnap mar viszketett, szoval lehet o is elkapta. Hogy mondjam el neki? Csak szexelni jarunk ossze kb., nem tudom, hogy fogadna..meg gondolom igy neki is kene vmi gyogyszer...?2017. nov. 24. 22:16
11/19 anonim válasza:
Nem kell csinálnod semmit sem,mert nem fogja észrevenni sem.
12/19 anonim válasza:
Oda - vissza fogjátok fertőzni egymást.
13/19 anonim válasza:
A betegtájékoztatókat megtalálod a neten is...
14/19 anonim válasza:
Bár már késő okoskodni, antibiotikum mellé mindig kell probiotikumot szedni. Gombásodásra is külön fel kell készülni. Nem is értem, hogy erről miért nem beszélnek az orvosok. Hozzáteszem, ha fel voltál fázva, nem is szabadott volna szexelnetek, mert a baktériumok „bemosódhatnak” a hüvelyedbe, így könnyen megfertőzheted a partnered. Szóval itt már nem csak a gomba okozhatja a gondot.
15/19 anonim válasza:
Nyugodj meg. Szerezz be neki gyógyszert. Mondd h csak megelőzéskép szedje,vagy biztonság kedvéért. Ha szexpartner, akkor most hetekig hagyjátok egymást, és ne aggódj érte, nem a barátod csak egy szexpartner.
17/19 anonim válasza:
te nem csináltál semmi rosszat, csupán ez egy gyógyszer mellékhatása, van ilyen is, és nem egy másik partneredtől kaptad el.
ebből szerintem nem lehet probléma ha elmondod neki.
18/19 anonim válasza:
Igen van ilyen hatása az antibiotikumnak. Egyszerűen elmondod neki, úgyis muszáj. A te orvosod meg a részére is ír fel gyógyszert, ha mondod, hogy voltál együtt valakivel, kiváltod neki és eleve úgy találkoztok, akkor elmondod, hogy ez van. Nekem is volt ilyen a barátnőmmel, ő így csinálta, tökre megértettem.
19/19 anonim válasza:
En siman elmondtam. O is kapott gyogyszert. No is valtottam neki:-)
Nem tudom, ki kapta kitol, de sanszos hogy o tolem, mert sokat jarok uszni.
De tok mindegy. Megoldottuk, es nevettunk egyet rajta utolag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!