Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek akkor, ha egy férfi nem hajlandó gumit húzni? És félek higy nem húzza ki időben?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 08:14
1/17 anonim válasza:
Ne feküdj le vele
Nekem problémás volt gumit találni, mégis kerestem
2/17 anonim válasza:
Ne szexelj vele. Az olyan faszi aki nem hajlandó gumit húzni, keféljen önmagával.
28F
3/17 Ramone válasza:
Így van... Akkor nem kell szèttenni a lábad
5/17 Hajnalcsillag1992 válasza:
Vedekezz te persze ha már ugye nem friss a kapcsolat és tudod hogy nem kapsz el semmit sem
6/17 anonim válasza:
Dobd ki a pasit,egy ilyen önző fazskalap kellene a fenének.
8/17 anonim válasza:
Akkor nem teszed szét neki a lábad.
Ne legyél már hülye, ezerszámra vannak még olyan pasik, akik nem önzőek, nem lusták gumit húzni, és még szeretnének is.
10/17 anonim válasza:
Velem volt már ilyen, azt mondtam neki hogy akkor dugj magaddal. Egyből felhúzta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!