Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a szexben?

Figyelt kérdés
Én többször próbáltam, de nem értem...
2017. nov. 22. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ferfi vagy vagy no? Hany eves? Szerelembol probaltad, vagy csak ugy?
2017. nov. 22. 12:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerelemből.
2017. nov. 22. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Szex ... ez igy tul leegyszerusitett, mert hat ki mit nevez szexnek?

Magamhoz nyulok az szex? Meztelenul osszerakjuk a csunyainkat az szex? Idetlenkedes, maszatolas, toszas az szex?

2017. nov. 22. 12:18
 4/12 A kérdező kommentje:
3-aska. Szex=szex.
2017. nov. 22. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Szex, a vagy testi beteljesulese. Ha jo, akkor kielegulsz tole, a fellegekben jarsz, ellazulsz, elvezed es csak sodrodsz a kellemes erzesekkel. Ez eleg jo benne. De a partnerrel valo lelki kotodes sem piti. Amikor erzed, hogy az elobbi erzeseket egyutt, akkor es ott elitek meg egyutt/egymassal es egymastol. Bizalom, elegedettseg, befogadas es meg millio erzes kapcsolodik a dologhoz.

Ezt nem erteni kell, hanem megelni!

2017. nov. 22. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az orgazmus a jo benne.
2017. nov. 22. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem csak az orgazmus a jo! Minden erzekszervunkre hatassal van a szex, a szellemunkre is hat a szex es a lelkunkre is igencsak van hatasa. Persze ezek a hatasok/erzesek kozott lehet jo is rossz is, .... de legyunk kicsit pozitivak ha tobb a jo, akkor nagyon jo!
2017. nov. 22. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem az, hogy eggyé válunk a szeretkeués által. Olyat mond el, ami fáj neki, utána, és senkinek nem mondaná el. Azt mondom, az intimitás, szeretet, megértés, egymáshoz tartozás
2017. nov. 22. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Pontosan az, mint a kepviselo fank evesben :)

... amikor meglatod ... utana kicsit elfantazialsz rajta ... azutan megkivanod ... mar csak meg kell vasarolni ... utana szimatolgathatod, csodalhatod ... kostolgathatod ... falatozhatsz belole ... de fel is zabalhatod ... lenyeg, hogy az erzekeles minden sikjan magadeva tedd :)

2017. nov. 22. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
a szex annyira jó mint mondjuk az evés. valakinek nem ad semmit, valakinek ez a mindene.
2017. nov. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!