Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit szerettek a szexben, egy nőtől?
Nem a perverz vágyaitok érdekel, csak a legalapvetőbb dolgok, ami miatt azt mondjátok egy nő jó az ágyban.
Pl. hogyan közeledjünk felétek ha szexet akarunk? Érdekelnének orál technikák, és hogy szex közben hogyan mozogjunk, mit csináljunk...
Azért érdekelne, mert nekem is vannak elvárásaim a szexben, de ezt csak akkor merem elmondani, ha tudom, hogy én is tudok olyasmit nyújtani, én is el tudok juttatni egy pasit az orgazmusig! :)
Ez jön magától.így nehéz elmondani.megmutassam? :D Hány éves vagy?
37/f
legyen figyelmes odaadó, ne fadarab és önző!
tudjon felszabadulni, ne szégyellős kis nyuszi típus
orál, anál nem elvárás, de izgató, de nem fogom rákényszeríteni, ha nem akarja
sok izgalmas dologgal fel lehet dobni az ágyban (vagy máshol) az élvezeteket, de legyen közös nevező :)
sajnos vannak elég rossz tapasztalataim is, de szerencsére elég jók is, ahhoz képest, hogy csak 4 lánnyal voltam (ebből 1-el nem volt szex, inkább csak petting féle)
24F
Na, most irtó bölcsnek fogok tűnni! (Ez volt a nagyképű bevezető)
Át kell vinnem általánosságba a választ.
Ne konkrét technikákat kérdezz, maximum ötletként könyveld el őket. Az első kérdésed már ideálisabb volt, közeledési technikák. Mivel az a lépés a legelső, ott még nehéz kérdésekkel s instrukciókkal terelgetni a szeretkezést.
Alapvetően azt mondanám a közeledésre, és az utána következő dolgokra, hogy teremts olyan légkört, hogy a másik fél bátran mondhasson dolgokat. Ha a nő riadtan néz, már rögtön "falakatat" tart fenn, s a tetején les ki, akkor a férfi nem fogja tudni elmondani mit szeretne. Valóban hangozhat el olyan kívánság, amitől összerezzen a nő, de a legfontosabb, hogy tanuljunk meg simán elengedni ilyenet, és halál lazán mondani, hogy hú, hát bocsi, azt szerintem nem merném. Ha van egy kis alázat, meg érezteted, hgoy sajnálod, ha nem tudod neki megtenni, akkor jó eséllyel nem lesz a másik fél sem flusztrált, és azt fogja mondani, hogy jólvan, semmi baj. Esetleg tudtok alternatíváról diskurálni. Tehát olyan légkört érdemes teremteni, hogy bátran kérhessen, hiszen nem tudhatod még, hogy milyen technikákat szeret. Pl. az orálnál valaki szeret arcra élvezni és szájba nem. Valaki meg ódzkodik még a fériak között is attól, hogy az arcodra élvezzen. Nagyon meglepő különbségek vannak. Sokunkban vannak azok a berögzült dolgok, hogy a férfiak mind szeretnek mindenféle mocskos korális dolgot elkövetni. Közel sem. Az oráltechnikák között pedig nagyon hangulat függő, hogy a gyors vad cumi, vagy a lassú nyalogatás a nyerő. Én is szeretem mindkettőt. Miközben csinálod, kérdezgesd, hogy így jó? hogy csináljam? lassítsak? ez így finom? stb. fogja díjazni!
Köszönöm utolsó!
Az a baj velem, hogy szex közben nem szeretek beszélni, most hogy nézne már ki ha közben kérdezgetném hogy jó-e neki? :D Nagyon nem rám vallana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!