Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti szeretitek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti szeretitek ha egy lány nagyon érzelmes a szexben is és a magánéletben is? 18l

Figyelt kérdés

Nekem egész életemben azt mondták hogy túl érzékeny vagyok ezt próbálom kezelni és nem kimutatni de nem mindig megy főleg olyan emberrel nem akiben megbízok

A szexben pedig szeretem a vadulást de sokkal jobban igényled az érzékiséget és a romantikát

Viszont eddigi életemben azt hittem mentehetetlenül nem vagyok romantikus de mostmár rájöttem hogy bárkit lehet velem romantikus de csak valakitől kell nekem

Pasik nektek kellene egy ilyen lány vagy hagynátok inkább?

2017. márc. 17. 10:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy szeretem persze, hogy kéne...

18/f

2017. márc. 17. 10:05
 2/16 anonim ***** válasza:

nekem az érzelmes szeretkezés esik jól általában, persze néha a vadabb, ösztönösebb szex is jöhet :)

párkapcsolatban meg inkább olyan vagyok ahogy a másik viselkedik velem, lehet hülyeség, de én még akkor is próbálom menteni a dolgot amikor már kb menthetetlen, de van az a pont amikor már sok és inkább nem éri meg, mert nem érzem a másik szándékát...annak meg nincs értelme, hogy csak szenvedjünk egymás mellett minden próbálkozás ellenére...

az érzelmesség mit takar nálad?

én általában szeretek humoros lenni például, de van amikor csak ölelném és szeretgetném a másikat, de ez inkább akkor amikor kettesben vagyunk...

24F

2017. márc. 17. 10:06
 3/16 A kérdező kommentje:
A szex téren azt hogy sokkal jobban igénylem a gyéngéd érzéki szexet... #2
2017. márc. 17. 10:10
 4/16 anonim ***** válasza:

#3:

és az érzéki dolgokon felül mit értesz romantika alatt? :)

pl gyertya, közös fürdés...

24F

2017. márc. 17. 10:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Példéul azokat is meg imádom ha sétálok a sráccal meg ha leülünk ketten együtt valahova ahol nincs senki és lehet beszélni vagy csak hozzá bújhatok
2017. márc. 17. 10:27
 6/16 anonim ***** válasza:

#5:

ezek elég alap dolgok szerintem, de kinek mi :)

24F

2017. márc. 17. 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezek alapján álomnő vagy. :)
2017. márc. 17. 10:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Érzelmes szeretkezéstől a vad b...-ig szeretem a szexet. Szerintem fontos, hogy változatos legyen. Az érzelmesség a magánéletben néha fojtó nekem, de én zárkózottabb vagyok. De ha a másik érzelmesebb, akkor úgy fogadom el. :)
2017. márc. 17. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek :)
2017. márc. 17. 10:57
 10/16 Ramone ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szolokhoz tényleg klasz lány lehetsz pont ezért kètelkedem a lètezèsedben :)
2017. márc. 17. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!