Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az tényleg igaz, hogy a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz, hogy a kis mellű nők rosszak a szexben és a nagy mellű nők meg nagyon jók?

Figyelt kérdés
Tényleg akinek kicsi a melle az nem jó az ágyban?

#nagy mell #kis mell #szex ágyban
2017. nov. 13. 16:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Ki akar egy gyerektestűvel lefeküdni? Mondjuk itt a gyk-n sok a pedo azok majd mindjárt istenítik a kis cicis lányokat.
2017. nov. 13. 17:00
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Ja mint ahogy a kopasz pasik sem jók a szexben... Ugye most nem komoly a kérdés? Ha ez így lenne a fél világ nem szexelne mert több a kis mellű nő mint a nagy én is ez utóbbit képviselem... És nincs rám panasz
2017. nov. 13. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi bajom a kopasz pasikkal csak írnom kellett valamit 😂
2017. nov. 13. 17:02
 4/20 anonim ***** válasza:
98%

Most komolyan,hány évesnek kell lenni ahhoz,hogy valaki kiírjon ide egy ilyen orbitális baromságot?

Jó,hogy nem azt kérdezed meg,hogy akinek csíkos alsógatyája van,annak keményebb-e a farka,mint annak,aki egyszínűt hord..

2017. nov. 13. 17:02
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az a tapasztalatom, hogy a vékony lányok elég rosszak az ágyban, a szexet is csak divatból imitálják. A testesebb lányok életvidámabbak, 100X jobban és természetesebben pörögnek az ágyban. A babaarcú, barbie testű lányok egyenesen katasztrófálisak voltak nekem.
2017. nov. 13. 17:03
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
5-ös véleményét osztom
2017. nov. 13. 17:08
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom összehasonlítani, mert nem fekszek le tehenekkel, csak nőies nőkkel.

Szóval fogalmam sincs, számomra a nagy mell undorító és nevetséges.

2017. nov. 13. 17:08
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Nincs összefüggés a két dolog között.
2017. nov. 13. 17:10
 9/20 anonim ***** válasza:
16%
igen csakis a nagymellűek akik jók mindenben ők istennők, a kismellűek meg selejtek.
2017. nov. 13. 17:17
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Kis mellem van 75/B de sose volt ram panasz sőt!! De hat kinek ez kinek az... Nincs osszefugges.. Ez olyan mintha azt kerdeznenk h kis farokkal jobb vagy naggyal valakinek ez valakinek az a jo..
2017. nov. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!