Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az tényleg igaz, hogy a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz, hogy a kis mellű nők rosszak a szexben és a nagy mellű nők meg nagyon jók?

Figyelt kérdés
Tényleg akinek kicsi a melle az nem jó az ágyban?

#nagy mell #kis mell #szex ágyban
2017. nov. 13. 16:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Idióta. :D Nekem eddig kismellű barátnőim voltak, de úgy szexeltek, mint a gép. Isteniek voltak az ágyban te pacalarcú.
2017. nov. 13. 17:52
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Álljon már meg a menet! Senki nem undorító attól, mert ekkora vagy akkora melle van. Mindenkinek más tetszik és mindenki más az ágyban. Sem mellméret, sem ilyen-olyan méretek nem befolyásolják. Szexuális kultúra függő. Lehet vki kis mellel is rossz és jó az szexbeb és naggyal is.

Azt, pedig amit itt válaszként kapsz a sok okostól, ne vedd alapul, majd te magad fogos kitapasztalni, h te milyen vagy. Lehet, h egyik pasival jó lesz, másikkal nem.

2017. nov. 13. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarom fényezni magam, de én az eddigi partnereim szerint jó vagyok az ágyban, pedig 75AA a kosárméretem :D Ez inkább arról szól hogy ki mennyire szereti a szexet, mennyire perverz. Ami pedig nem mell függő. Itt valaki említette hogy a duci lányok jobbak az ágyban, de én inkább úgy fogalmaznék hogy azok a lányok jobbak akik tudják hogy nem tökéletesek. Bennem legalábbis szokott egy olyan érzés lenni hogy "oké, ha már itt vagyunk adjunk bele mindent, csak bejövök neki ha áll a farka" :D Míg egy tökéletes testű, baba arcú lány gondolhatja azt, hogy ennyi elég is a jó szexhez.
2017. nov. 13. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

7# én meg nem fekszek le parasztokkal, csak értelmes pasikkal :D

drágám, ki kell, hogy ábrándítsalak, attól még nem "tehén" valaki, hogy nagy melle van, k vára nem függ össze ez a testalkattal.. de ha te így gondolod, akkor még nem sok nőt láthattál életedben, mert csomó vékony csaj van, akinek nagy a melle (pl én is). de anyád biztos egy tehén, és tőle tanulod ezeket a kedves jelzőket is a nőtársaira :D

2017. nov. 13. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
Ekkora trollkérdést, LOL... A cici egy zsírszövet, hogy lenne már köze ahhoz, hogy ki hogy szexel? Agysebész...
2017. nov. 13. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Pont annyi összefüggés van a kettő között, mint a pénisz méret és a szexuális kultúra között. xD
2017. nov. 13. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Nincs összehasonlítási alapom, egy kismellű lányt sose tudnék vonzónak találni. Persze ettől függetlenül hülyeség a kérdés, semmi köze nincs hozzá.
2017. nov. 13. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:
25%

Semmi összefüggés sincs a mellméret és a szexben nyújtott habitus, techinka és teljesítmény között.

Az már más kérdés, hogy a nagymellű nők tetszenek, a kis mell számomra nem vonzó.

2017. nov. 13. 21:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Volt már dolgom olyan kis mellű nővel, akivel csodás volt a szex és olyan nagy mellűvel, akinél egy darab fa is aktívabb lett volna. És volt fordított helyzet is. Akkor?

Elárulom, nem tudod sem ránézésre, sem pedig kézrátéttel megállapítani, ki mennyire jó, vagy rossz partner a szexben.

2017. nov. 14. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:
#18 vagyok. Őszintén! Miért kellett lepontozni? Tényleg őszintén érdekel az oka, kiváncsi vagyok.
2017. nov. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!