Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18+ éves pasik! Ti szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18+ éves pasik! Ti szexelnétek részeg vagy betépett 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Ez akkor is büncselekmény ha nem én itattam le és nem én adtam neki füvet?
2017. nov. 21. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mámint hogy az általam vázolt első esetben igen, szabad, a másodikban nem.
2017. nov. 21. 22:38
 12/21 anonim válasza:
35%
Akárki akármit mond egy igazi férfi nem él vissza egy ilyen helyzettel.
2017. nov. 21. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Ez alapján meg tudod ítélni, hogy jogilag annak minősül-e:

[link]

2017. nov. 21. 23:07
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

16 éves lány...nézd meg a szomszéd kérdés válaszait:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

-itt már 14-től cumiznak, 16-ot már lehet rakni, ha ebből a fajtából való, de itatni NEM! bekápszisztatni: alapból drogdílernek vesznek, ha te kínálod, +tegyük hozzá h fiatalkorú...NE! miért kell mindenáron bódult állapotú csaj neked?

-ha egy fesztiválon elkapsz egy random csajt, nem kérsz tőle személyit, lehet 16, és több, mint valószínű h nem a nem a gyerekpezsgőtől táncolt úgy ahogy, netán megdugod úgy h ő is akarja - nem lesz probléma...de miért keresed a bajt, ezt nem értem..?

2017. nov. 21. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

erkölcs azt mondatja velem, hogy NEM.

És amúgy nem, egy 16 éves részeg annyi örömöt sem nyújt mint a bal kezem.

2017. nov. 22. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Hogyne. De csak szemtanu vagy hatósági személy előtt. Egyértelművé téve, hogy tisztában vagyok vele, hogy kiskorú és módosult tudatállapotban van.

Egyszóval: NEM!

2017. nov. 22. 11:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Milyen kiskorú Te fogyatékos?! Minden személy 14 éves koráig kiskorú!
2017. nov. 22. 11:45
 18/21 anonim ***** válasza:

"Minden személy 14 éves koráig kiskorú!"

Igen, sok a 14 éves választópolgár a szavazásokon és a kocsmák is teli vannak velük.

2017. nov. 22. 12:16
 19/21 A kérdező kommentje:

Árról már hallottál, hogy FIATALkorú? És nem KIS/GYERMEKkorú! Ez lesz egy személy 14. életéve betöltése után... Ahogy 18. utány nagykorú, vagyis felnőtt.

Magyarországon.

Ettől még hivatalósan nem szavazhat, vagy ihat, bár utóbbit a legtöbb esetben csinálják.

Szexelni viszont teljesen törvényesen szexelhet, mert 14 év a beleegyezzési korhatár, így akár egy 60 éves papiva is dughat törvényesen.

Viszont ha az idősebbik fél sem 18 még, hanem 17 éves és 364 napos, akko dughat 12 évessel is. Mert ez esetben ennyi a korhatár.

Sőt óvszert pl. bárki vehet, mert az nem szexuális segédeszköz, míg műbránert megint csak 18+ éves vehet, mert az az...

Na írsz még hülyeséget?

2017. nov. 22. 12:25
 20/21 mikeXxX ***** válasza:
Konkrétan 2x fordult elő velem hasonló szitu egyszer egy éjszaka hazafelé majdnem elütöttem egy lányt egy korom sötét úton full ko volt a lány alig bírt beszélni is nagy nehezen kiszedtem belőle hogy újpesten lakik haza vittem és meg sem fordult a fejemben a dolog úgy az igazi szexelni ha a partner is játékos a dologban nem kell egy "guminő " ! 38f
2017. nov. 23. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!