Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mennyire esne jól nektek, ha egy nagy farkú ( 20 cm ) pasival szexelnétek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 07:37
1/13 anonim válasza:
Ha belül elég nagy a nő és kitölti egy 20-as bráner akkor élvezni fogja. De ha a méhszáját bökdösi, akkor az nem fog neki tetszeni. Minden nő olyan pasit szeretne aki teljesen kitölti, de pont nem ér végig benne. És mint ahogy ahány ember annyi farokméret (bár itt a szóhuszárokbak a gyakorikérdésen mind 18-20+ centis farkuk van), ahány nő annyi hüvelyméret.
2/13 anonim válasza:
Nyilván jól esik, ha a pasi is bejön :D Egy büdös csövesnek is lehet 20 centis farka, mégsem esne jól szexelni vele.
3/13 anonim válasza:
Veled nem esne jól hiába ajánlgatod itt magad, de a párommal igen (neki 22cm)
4/13 anonim válasza:
A nagy farok jó, csak ne fájjon.
5/13 anonim válasza:
Nekem inkább a vastagság a lényeg. Jobb szeretem a rövidebb de vastagat, mint a hosszú véknyat.
7/13 anonim válasza:
Nekem a 20cm sok lenne és igaza van az elöttem szóloknak. A vastagság ilyen szempontból fontosabb!!!! Hiába hosszú ha vékony még a fogpiszkáló. Abból nem sokat érzek,de szerencsére ilyennel még nem volt dolgom:) Egy 16-17 cm az ideális számomra és azért legyen vastag is :D
Privátot nem kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!