Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18+ éves pasik! Ti szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18+ éves pasik! Ti szexelnétek részeg vagy betépett 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Ez akkor is büncselekmény ha nem én itattam le és nem én adtam neki füvet?
2017. nov. 21. 21:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is reszeg vagy akkor nem buncselekmeny. Mert akkor is megeroszakolhatott teged.
2017. nov. 21. 21:40
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha bejön, és kívánja, illetve élvezi (tehát nem öntudatlanul fekszik csak, hanem olyan szinten képben van hogy élvezi meg stb.) akkor simán.

Az ittasság meg a fű nem menti fel, ahogy egy bepiált sofőrnek sem nézik el, hogy de hát azért okozott balesetet, mert részeg volt.

2017. nov. 21. 21:42
 3/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy akárkivel szexelhetek aki legalább 14 éves, de ha részeg akkor talán egy felnőttel sem, nem? És ez igy nem súlyosbítja, hogy meg fiatalkorú (aki amúgy nem is ihatna)... Én nem vagyok részeg.
2017. nov. 21. 21:42
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem ájulel, de pl. nem tud egyenesen menni, így dughatom?

Ez nem nemierőszak akkor?

2017. nov. 21. 21:44
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Attól hogy betép valaki még tudja mit csinál! Te még sosem lőttél egy cigit sem????

28

2017. nov. 21. 21:44
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem még nem lőttem, sőt még részeg sem voltam...

De itt most nem az a lényeg, hogy tudja e mit csinál, mert nagyjából tudja... Hanem, hogy jogilag szabad e, ilyen álapotban fiatalkorút lequrni.

2017. nov. 21. 21:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Meg, hogy ti meg tennétek e, erkölcsös e... Mert így érzékelhetően könnyebben adja magát.
2017. nov. 21. 21:48
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem fekete fehér. Jogértelmezéstől, körülményektől, stb függ.

Alapvetően akaratnyilvánításra, ellenállásra képtelen személlyel szexelni nem szabad.

Hogy mennyire az, az mérlegelés kérdése. Lehet neked úgy jön le, hogy lazább, cicázóssabb, másnak meg úgy, hogy alig volt magánál.

Viszont mivel nem felnőttről van szó, neked kell bebizonyítanod, hogy az aktus konszenzuson alapult.

Ha felnőtt lenne, a hatóságoknak kellene bebizonyítani, hogy valóban nem közös megegyezés alapján történtek a dolgok.

2017. nov. 21. 22:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy! Egyetlen problémám, hogy még nem volt ehhez szerencsém így érettebb fejjel. Amúgy nem bűncselekmény.
2017. nov. 21. 22:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha akaratnyilvánításra képes állapotban van, akkor igen.

Tehát ha összevissza támolyog, de képben van, hogy meg akarod dugni, és ebbe határozottan beleegyezik, akkor igen.

Ha azt se tudja már magáról, hogy kicsoda, vagy hogy épp mire mond igent vagy nemet, akkor nem.

2017. nov. 21. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!