Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor és hogyan vegyem rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan vegyem rá a barátnőmet az anál szexre?

Figyelt kérdés
Az alap pózokat már próbáltam, úgy érzem eljött az ideje és újítanék.
2017. nov. 20. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
surprise buttsex!
2017. nov. 20. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Említsd meg, de csak mint érdeklődést. Azután várj, amíg ő szeretné. Ne akard "rávenni".
2017. nov. 20. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:

A rávétel így, kifejezetten nem megoldás.

Ha gondolod leírom nekem hogyan sikerült, írj rám ha érdekel.

2017. nov. 20. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Finoman említsd meg neki, hogy "mit szólnál hozzá", "lenne- e kedved kipróbálni", " én egyszer szívesen kipróbálnám", stb. Meg lehet puhítani, de lehet, hogy kell egy kis idő. Ha sokáig mereven elzárkózik, akkor ez van....
2017. nov. 20. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Ott a probléma hogy rá akarod venni

Beszélgess vele.

Ha Ő nem akarja nem erőszakolhatod meg Análba . Ha te meg nem tudsz Anál nélkűl élni. Szakíts és keress olyan nőt aki szereti az Anális közösülést.

L23

2017. nov. 20. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha rá kell venned, az nem lesz jó se neki, se neked. Én mindig anál ellenes voltam, soha senki nem erőltette, szóba sem került a téma. Teljesen váratlanul, magamtól kezdett foglalkoztatni a dolog, szóba hoztam a partneremnek és ki is próbáltuk. Elsőre is nagyon jó volt. Rendszert nem csinálunk belőle, de néha-néha kezdeményezem. Csak olyankor amikor iszonyatosan kívánom az érzést. Ő mindig megvárja, hogy én jelezzem.
2017. nov. 20. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha nem akarja nem akarja .

Miért akarod ravenni dolgokra?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2017. nov. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!