Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a barátnőmet a szexre?

Figyelt kérdés
19éves a barátnőm és még szűz. Már 3hónapja együtt vagyunk és 1x volt hogy benyultam hátul a gatyájába, de akkor se olyan céllal és akkor kicsit megsértődött. Meg néha felhozza hogy nem mer nálam aludni mert még nem bízik bennem. Hogyan lehetne rávezetni arra hogy ilyen idősen azért ennyi idő után belefér a szex. Mit tegyek? Komolyan még a mellét se merem megfogni mert kinézem belőle hogy felpofozna..
2011. jún. 25. 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
lehet hogy nem is szeret/kedvel igazán...
2011. jún. 25. 12:34
 2/13 A kérdező kommentje:
lehet, de amikor megcsókol akkor úgy érzem hogy szeret
2011. jún. 25. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom.. megsértődött :D:D:D:D Azt mondja megsértődött hát komolyan majdnem halálraröhögtem magam :D

Ráadásul 3 hónap után? Öregem a szextől olyan messze vagy még vele mint ide Lacháza. Mi az hogy nem mered megfogni a mellét? Ilyen jóízűt tényleg régen röhögtem :D

Szerintem ülj le beszélni vele hogy ez miez, mert ez nagyon gáz. A szexet még talán valahol megérteném, de hogy megsértődik ha fogdosni próbálod? Mit vár egy kapcsolattól szépen nézünk egymásra és kész?

2011. jún. 25. 12:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Az még nagyon az elején volt..azért fogdosom rendesen csak azt nem tom h mit szólna ha a mellét fogdosnám.
2011. jún. 25. 12:39
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld ki, megölni nem fog. Ennyi idő után jogod van a mellét fogdosni...
2011. jún. 25. 12:42
 6/13 anonim válasza:
35%

Szerintem meg ne is próbálkoz. 3 hónap az kevés, hogy olyan szintü bizalom alakuljon ki, hogy szeretkezetek. én 3 év után értem el, hogy a barátnőm azt irja nekem, hogy lefeküdne velem ... ( de csak mint barát barátnö, tehát nem jártunk , és azért ez már a lehetö legjobb bizalom, hogy már csak barátként is ... de nem tesszük meg, mert a barátságot tönkre tenné ) szerintem várj, mig nem vagytok összesen 5 hónapot addig, elötte probálkozzatok, "petingel, majd orálszex és majd azután probálkoz )

de ez csak ... szerintem... :) sok sikert

17/F

2011. jún. 25. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó: De még a mellét se meri megfogni mit hablatyolsz itt pettingről? :D Amúgy meg ők már nem 14 éves gyerekek meg nem is 17 évesek mint ti most hanem 19 évesek, nagy korúak.
2011. jún. 25. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
14%

Én azt mondanám, hogy ha nem viselkedik érett nőhöz méltóan akkor elhagyom!

Hidd el sokat nem vesztesz ha lelépsz de az idődet ne fecséreld prűd, fehérmájú, frigid lányokra!

2011. jún. 25. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
szerintem várjál még kicsit, megint 3 hónapot, aztán talán ő hozza fel a témát. hová sietsz?
2011. jún. 25. 13:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:10

A 19 éves szűz lány és az érett nő között akkora a különbség, mint a fehérmájú és a frigid között.

Kedves kérdező!

Lehet, hogy nagyon rossz tapasztalata volt valakivel, és ezért kell neki ennyi idő, hogy egyáltalán megbízzon benned.

Egy barátnőm kislány korában megerőszakolták, és ő is menekülőre fogta, ha valaki ilyen "hamar" meg akarta fektetni, és kb. 3 hónap után mondta el az első komoly barátjának, hogy mi történt vele.

Legyél türelmes, te se tudhatod, mi van a háttérben.

Vigasztaljon a gondolat, hogy őt biztos nem lehet megfektetni két sör után senkinek, garantáltan csak a tiéd lesz, amíg szeretitek egymást.

Nincs azzal baj, ha egy lány magasra teszi a mércét, és nem adja oda magát az első jöttmentnek 14 évesen.

2011. jún. 25. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!