Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a barátnőmet a szexre?

Figyelt kérdés
19éves a barátnőm és még szűz. Már 3hónapja együtt vagyunk és 1x volt hogy benyultam hátul a gatyájába, de akkor se olyan céllal és akkor kicsit megsértődött. Meg néha felhozza hogy nem mer nálam aludni mert még nem bízik bennem. Hogyan lehetne rávezetni arra hogy ilyen idősen azért ennyi idő után belefér a szex. Mit tegyek? Komolyan még a mellét se merem megfogni mert kinézem belőle hogy felpofozna..
2011. jún. 25. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én értem, hogy 19 évesen igényeid vannak, de ebben a pakliban sok minden benne lehet. a lányoknak a szüzesség elvesztése nem élvezetes, fájdalmas, sőt még az első pár alkalom is (általában)az, biztos fél ettől, ráadásul egy nagyon-nagy dolog. nem bízik benned, és ha erőltetni fogod a dolgot, akkor még úgy sem fog. persze lehet az is, hogy tényleg frigid, vagy ki tudja. vele kéne komolyan elbeszélgetni erről. ha pedig nem tudod kivárni, hogy ő úgy érezze, hogy meg akarja tenni veled, akkor inkább szakítsatok, és mind a ketten keressetek magatoknak való párt:)

23N

2011. jún. 25. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem még fél.. Elsősorban érd el, hogy bízzon benned. meg beszélgess el vele erről a témáról. utána csak belemegy:).
2011. jún. 26. 00:25
 13/13 olyver2 válasza:
Sztem jarj utana lehet nm lany!!!
2011. jún. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!