Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van köztetek olyan, akinél tartós kapcsolatnál szakító/kizáró ok lenne a kis mell?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 21:58
2/24 Ramone válasza:
A kis cicik a legjobbak...
Nem ezért tetszenèl nekem de lenne egy plusz indok hogy miért lenne jó ha te lennél a következő exem...
Amúgy a mell önmagában semmi... Nem ettől leszel értékes nő :)
3/24 Modeler válasza:
Ezer ilyen kérdést feltettek már, ha kicsit rákerestél volna már rég tudhatnád a választ.
Ember függő!
4/24 anonim válasza:
Hol van ebben a logika?
Gondolj már bele.. ha nekem a nagy cici jön be akkor eleve miért akarnék tartós kapcsolatot egy kis mellű lánnyal? Hogy aztán végül probléma legyen belőle?
ugyan már..
Annyi szép lány van! Mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelőt.
5/24 anonim válasza:
Nekem nem kizáró ok, sőt szerintem aranyos tud lenni a pici cici :)
6/24 anonim válasza:
Össze se jönnek olyannal ergo nem lenne szakító ok
7/24 anonim válasza:
dehogy is,ez hülyeség!
Te szakitanál a pasiddaL,ha kicsi lenne neki?
Ez ugyanaz.
8/24 anonim válasza:
Engem kegyetlenül felizgat a kicsi, formás cici. Ne tudd meg, eddig csak kis mellel rendelkező szerelmeim voltak és ahhh, imádtam minden porcikájukat! :)
9/24 anonim válasza:
Egy kapcsolatban a mell méret számít a legkevésbé!
40+Ffi
10/24 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik a kis mell!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!