Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,70/C, D, vagy 75/C, D...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,70/C, D, vagy 75/C, D mellekkel milyen kimenni nyáron strandolni amikor annyira feltűnőek vagytok?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek rögtön szemet szúr

2017. nov. 18. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy jó kérdés! Szerintem attól függ milyen pasi bámulja meg őket! Ha jó pasi, akkor hatalom érzés, ha vmi gusztustalan fószer akkor irtózat, megbotránkozás!
2017. nov. 18. 19:14
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem C-s és nagyon attól függ hogy ki néz meg
2017. nov. 18. 19:21
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak szemet, hanem gatyát is szúr valami olyankor...
2017. nov. 18. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktam...
2017. nov. 18. 19:56
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 70/D, de sose ereztem magam feltunobbnek a strandon, mint egyebkent. A legnagyobb bokokat altalaban teli kabatban reggel, full almos zombifejjel gyujtom be. Semmi nem latszik, se a mellem, se a fenekem a kabatban, szoval sose ertettem. Szorakozohelyen vagy strandon inkabb csak megneznek, de ismeretlenek nem szoktak odajonni nagyon. Ismerosok nemi alkohol utan eleg sokszor felbatorodnak, ami marha idegesito, mert en sose gondolnek rajuk ugy es mindig sokk kozeli allapotot okoznak.
2017. nov. 18. 20:08
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Semmi extra. Azt ugye tudod, hogy ez a két méret szinte tökéletesen egyformát takar? Itt csak a felsőtest kerülete különbözik.
2017. nov. 18. 20:13
 7/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy szinte egyformák, az a baj, hogy a lányok mindig besüllyesztik a ciciket a medencében a víz alá
2017. nov. 18. 20:51
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 80C van. Sokat sportolok, dolgozom az alakomért. Megnéznek, de inkább büszkeséggel tölt el, hogy érdemes edzeni. És nem szabad hanyagolni, mert akkor más pillantásokat fogok kapni. Megszoktam, kicsit tetszik is.
2017. nov. 18. 21:18
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Igaz nekem 80B de az alatomhoz képest jó bár engem nem zavar ha nézik inkább tetszik a helyzet 36N
2017. nov. 19. 04:52
 10/18 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem ezek a mellméretek undorítóak :D

Én nem nézem meg ezeket.

Kis mell szebb

2017. dec. 1. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!