Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakom van? Őszinte válaszokat kérnek ( fehérneműs képek) L
Figyelt kérdés
Tudom , hogy van még hova fogynom, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Test alapján mennyi idősnek tűnök ?
2017. nov. 18. 16:06
21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
23 vagyok
2017. nov. 18. 16:54
22/32 anonim válasza:
Minden pasi odavan azért, hogy fogjon valamit.
Gondolkoztam rajta, hogy én is kikérem a véleményeket, de rajtam nem lehet semmit se fogni, engem lefújogatnának, milyen sovány vagyok...
23/32 anonim válasza:
Olyan 16-18nak néznélek, és ezek alapján megnéznélek sokkal közelebbről is ;) jó Ez, de ha te jobban éreznéd úgy magad fogyhatsz is az is jól fog állni:*
21f
24/32 anonim válasza:
Akkor én tippeltem legjobban, első voltam sziasztok :D
25/32 anonim válasza:
Én azt mondanám 18-20 éves vagy, tényleg van a combodon, hasadon kis felesleg, de nem leadnod kéne, hanem izomra cserélni, hogy ne látszódjon rajtad a gravitáció. (Persze csak ha jobban alakot akarsz, amúgy így se rossz, valahol az elmegy és a jó között van.)
26/32 AchromaticSmarties válasza:
Szexi alakod van, nem kell fogynod, de híznod sem.
F
27/32 anonim válasza:
Szerintem nem az alak dominál itt, hanem a fiatalság, attól néz ki jól, h feszes sima fényes a bőre.
28/32 anonim válasza:
1. Csini vagy, így ahogy vagy!
2… Az alak csak egy dolog! A természet, a kölcsönös érdeklődés, a megértés nagyon sok esetben sokkal többet számit!
29/32 anonim válasza:
Hasról fogyhatnál egy kicsit, mellette sport, mint írták is és 10/10 (nekem). De már ez is rendben van.
30/32 anonim válasza:
olyan szép vagy ki is vertem rád ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!