Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte legyek vagy ne? Elmondjam a srácnak, hogy nem volt jó vele az ágyban?
Inkább vezesd rá a dologra...
Pl hogy kevéssé izgatott fel, legyen veled figyelmesebb... mert akkor Te is jobban élvezed.
Ha csak egy egyszeri alkalom volt, akkor felesleges.
De egyébként simán benne van, hogy csak maszturbációs segédeszköz vagy/voltál számára, oszt' kész, egyáltalán nem érdekli, hogy neked jó volt-e, vagy sem.
Bizony mond el neki, s pont így. Mivel itt nem szerelemről van szó hanem kifejezetten szexről (ha jobban tetszik ba...szásról), ami arról szólna, hogy mind a ketten úgy menjetek a dolgotokra aznap, hogy "ejjj de jól kicsavartak". Miért ne tennéd rendbe ezt a dolgot. Esetleg adhatsz neki még egy esélyt, ha úgy látod, hogy képes változni, de ha nem, akkor csak közöld vele a tényeket ha kérdezi, hogy miért nem vagy hajlandó mégegyszer a szádba venni a brét és kész.
Egy ilyen helyzet, nem a szégyenlősségről szól, meg a megnembántásról. A tények beszélnek.
40F
ui: pofámról lesülne a bőr, ha így engednék el egy csajt az ágyamból.
Tapasztaltabb?! Wehehe.. miben? A gyorstüzelésben?
Szokták a bunkópasik mondani erre, "most mit izélsz...neked is ugyanannyi időd volt rá, mint nekem"
Nyilván jobban esett neki, mint ha magának kellett volna kiverni gyorsan, pont leszarta, hogy neked aztán jó volt-e vagy sem.
Az attól függ... ha csak szexkapcsolat, akkor nyilván szólnod kellene, mert ha így folytatná, akkor abban neked mi lesz a jó?
Hosszabb távra terveznél vele, akkor se lenne hátrányos, mert ha "ennyit tud" a romantikus része sem lesz valami csillagos.
Ha valaki ennyire önző, nem lehet valami jó kapcsolat.
nyugodtan elmondhatod,de ki fog akadni és elhord mindenfélének :D
az ilyenek azt hiszik hogy milyen profik,ha elmondod akkor szépen odavágsz az egójának:)
remelem nem mondtad el
sztem ez mindig ket emberen mulik, nekem is volt rossz partnerem
12 evvel idosebb nalam... viszont a megvolt a kemenyseg a farok meret
szoval csak rajtam mult,h elmagyarazzam neki, h mit is szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!