Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszinte legyek vagy ne?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte legyek vagy ne? Elmondjam a srácnak, hogy nem volt jó vele az ágyban?

Figyelt kérdés
Régóta tervezzük a dolgot egy férfival, akinek én is nagyon bejövök és nekem is ő,de úgy voltunk vele,hogy csak szex és más semmi.Hétvégén végre összejött a dolog,nagyon rá voltam kattanva,de nagyot csalódtam,mert nekem szinte 0 volt a dolog..semmi előjáték,semmi figyelmesség,semmi szenvedély,csak kb 2 perces gyors menet.. ő tapasztaltabb,mint én,de mégsem az efféle dolgokhoz voltam eddig szokva. Értem én itt ezalatt az erogénzónákkal való foglalkozást,stb..kb,mint egy gumibaba úgy éreztem magam és a kedvem is elment a folytatástól. Ha érzelemmentes is a dolog,akkor is a másikra mindig figyelek.. egyszóval a szenvedély hiányzott.. holnap találkozunk.. szerintetek őszintén elmondjam,hogy nekem nem volt jó vagy hagyjam a fenébe? Mert egyébként úgy,mint férfi nagyon bejön,de a szexben nem vagyunk egy hullámhosszon..
2017. máj. 8. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
En nem mondanám igy h szar volt az agyban (ha amugy lelkis típus), inkabb h nem egyeznek az igenyeitek. Aztán ha belekerdez, ki lehet fejteni. :)
2017. máj. 8. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jelezd fele a dolgot sztem, tapintatosan. Es ez legyen egy jo lecke. Anelkul ne tervezz be ilyesmit, hogy elotte nem beszeltetek meg egymassal az igenyeiteket. Akar szexchat formajaban is, de errol szerintem szot kellett volna ejtenetek.
2017. máj. 8. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vezesd rá a dologra...

Pl hogy kevéssé izgatott fel, legyen veled figyelmesebb... mert akkor Te is jobban élvezed.

2017. máj. 8. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy egyszeri alkalom volt, akkor felesleges.

De egyébként simán benne van, hogy csak maszturbációs segédeszköz vagy/voltál számára, oszt' kész, egyáltalán nem érdekli, hogy neked jó volt-e, vagy sem.

2017. máj. 8. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd el, ha akarod folytatni. De amúgy nem értelek, hogy akkor ott miért egy gumibaba voltál, aki passzív. Kicsit olyan ahogy leírod, hogy a szexet azt a másik csinálja veled. A másik előad és te pontozol. Szerintem azért sem lenne fair odavágnod, hogy nulla volt, mert nekem az az érzésem ebben a nullában te is benne vagy.
2017. máj. 8. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizony mond el neki, s pont így. Mivel itt nem szerelemről van szó hanem kifejezetten szexről (ha jobban tetszik ba...szásról), ami arról szólna, hogy mind a ketten úgy menjetek a dolgotokra aznap, hogy "ejjj de jól kicsavartak". Miért ne tennéd rendbe ezt a dolgot. Esetleg adhatsz neki még egy esélyt, ha úgy látod, hogy képes változni, de ha nem, akkor csak közöld vele a tényeket ha kérdezi, hogy miért nem vagy hajlandó mégegyszer a szádba venni a brét és kész.

Egy ilyen helyzet, nem a szégyenlősségről szól, meg a megnembántásról. A tények beszélnek.

40F

ui: pofámról lesülne a bőr, ha így engednék el egy csajt az ágyamból.

2017. máj. 8. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Tapasztaltabb?! Wehehe.. miben? A gyorstüzelésben?

Szokták a bunkópasik mondani erre, "most mit izélsz...neked is ugyanannyi időd volt rá, mint nekem"

Nyilván jobban esett neki, mint ha magának kellett volna kiverni gyorsan, pont leszarta, hogy neked aztán jó volt-e vagy sem.

Az attól függ... ha csak szexkapcsolat, akkor nyilván szólnod kellene, mert ha így folytatná, akkor abban neked mi lesz a jó?

Hosszabb távra terveznél vele, akkor se lenne hátrányos, mert ha "ennyit tud" a romantikus része sem lesz valami csillagos.

Ha valaki ennyire önző, nem lehet valami jó kapcsolat.

2017. máj. 8. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan elmondhatod,de ki fog akadni és elhord mindenfélének :D

az ilyenek azt hiszik hogy milyen profik,ha elmondod akkor szépen odavágsz az egójának:)

2017. máj. 8. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:

remelem nem mondtad el

sztem ez mindig ket emberen mulik, nekem is volt rossz partnerem

12 evvel idosebb nalam... viszont a megvolt a kemenyseg a farok meret

szoval csak rajtam mult,h elmagyarazzam neki, h mit is szeretek

2017. máj. 9. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!