Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalom-elmondjam neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom-elmondjam neki, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy megkímélem ettől az információtól, mert sokaknak teher egy szűz lány kapcsolaton belül is. Én nem félek és nem is kérem tőle, hogy legyen óvatos..de ezt leszámítva is el kellene mondanom neki? Szeretjük egymást de ez a szüzesség téma nekem kínos. Szeretném ha nem úgy emlékezne vissza az elsőre, hogy mindvégig vigyázott minden mozdulatával...

2017. ápr. 15. 16:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell azt mondani, aki nem veszi ezt észre az nem volt még nővel vagy nincs elég tapasztalata hozzá, hogy észre vegye....
2017. ápr. 15. 17:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

jaj istenkém..ne pörgesd túl a témát.

Ha nincs is már meg a hártyád hogy tényleg leplezni tudd hogy nem vagy szűz, érdemes megemliteni. Most mondhatod hogy nem elvárs hogy vigyázzon rád...de ha majd feszíteni meg fájni fog akkor majd csodálkozhatsz.

deka problémát nem fog neki jelenteni ez az infó. nyugodtan mond meg neki mikor elkezditek vagy előtte.

2017. ápr. 15. 17:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem teher egy szűz nő. Miért gondolod, hogy ez baj? :O Szerintem mondd el, nehogy keményen kikormoljon, ha nem tudja.
2017. ápr. 15. 17:05
 4/15 Linó03 ***** válasza:
79%
Szerintem nyugodtan mondd el neki, mert én pl. akikkel erről eddig beszéltem, mind megtiszteltetésként beszéltek arról, ha egy szűz lánnyal vannak. Persze, ahogy előttem írták, valószínűleg észreveszi, de akkor is...
2017. ápr. 15. 17:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagy eséllyel észrevenné, mert soha nem nyúltam még magamhoz.. de nem biztos, hogy megtiszteltetésként fogná fel a dolgot ha elmondom neki előtte..vagy igen?
2017. ápr. 15. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd el neki. De egyébként nem kell túltolni a témát.
2017. ápr. 15. 17:23
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

nekem nem volt megtiszteltetés hogy szűz volt a barátnőm, és hála égnek tampon miatt meg sport miatt nem volt szűzhártyája így a vér látványát is kikerülhettem (a saját véremet se igazán tudom értékelni).

Viszont extra óvatos voltam, hosszú előjátékkal. Szóval tényleg jobban jársz ha elmondod.

2017. ápr. 15. 17:33
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
ezen ne idegeskedj! :) biztos örülni fog neki!
2017. ápr. 15. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
mondd csak el, szerintem titkolózni a másik előtt sokkal rosszabb
2017. ápr. 15. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, hogy képesek egyáltalán dugni olyan emberek egymással, akik között még ennyire alapvető bizalom sincs, hogy erről sem tudnak egymással őszintén beszélni..
2017. ápr. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!