Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalom-elmondjam neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom-elmondjam neki, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy megkímélem ettől az információtól, mert sokaknak teher egy szűz lány kapcsolaton belül is. Én nem félek és nem is kérem tőle, hogy legyen óvatos..de ezt leszámítva is el kellene mondanom neki? Szeretjük egymást de ez a szüzesség téma nekem kínos. Szeretném ha nem úgy emlékezne vissza az elsőre, hogy mindvégig vigyázott minden mozdulatával...

2017. ápr. 15. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha parázol tőle, akkor írj nekem, elveszem a szüzességed és megtanítalak hogy élvezd igazán a szexet.
2017. ápr. 15. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem más tűnt föl. Azt mondod, még sose nyúltál magadhoz. Jól értem, hogy sose maszturbáltál? Vagy csak nem ujjaztad magadat, a hüvelyedben?
2017. ápr. 15. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkeppen mondd meg neki ! Hatalmas butaság ha ezt nem teszed meg. Nem bízol benne annyira hogy ezt elmondd neki, mert akkor nem lehet túlságosan bensőséges kapcsolat. Hidd el neki is tudnia kell , hogy odafigyeljen rád. Mert az első szex ha kiabrandito mert nem mondod el neki hogy vigyázzon kicsit veled akkor utána lehet ez marad meg benned és egy darabig nem is akarsz szexelni holott akár jól is elsulhetett volna...
2017. ápr. 15. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem akkor mondd el neki, ha majd szóba kerül.

S miért nem nyúltál még magadhoz? Tuti, hogy úgy könnyebben menne! :)

2017. ápr. 15. 19:57
 15/15 Deflohelp ***** válasza:
100%
Igen.
2017. ápr. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!