Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék egyesülni egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egyesülni egyik lány baratommal. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 06:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne mond meg csak meglepetésként az utcán hátulról, és azonnal tudni fogja mit akarsz :)
2017. márc. 20. 06:30
 2/6 anonim ***** válasza:
" szeretnék egyesülni " Na ezt még így nem hallottam. Hát ha nem mondod meg neki sose tudod meg hogy benne lenne. Max pofán vág. ;)
2017. márc. 20. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Viccet félre téve, mond meg neki,engem pofán vágott.de teltek a hetek és felhívott ,hogy nincs kedvem moziba menni,mozi után felmentem hozzá és kiment a konyhába majd vissza,de már fehérneműben. Rájött hogy neki is jót tenne egy testi kapcsolat és akkor olyannal akit régóta ismer.
2017. márc. 20. 06:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjad ha jóba vagytok! Volt egy haverom aki közölte velem, hogy szexelni akar de én nem is gondoltam volna, hogy lefeküdne velem és hát hamar az ágyba kötöttünk ki a kérdés után mert én is nagyon akartam csak vártam, hogy ő lépjen :)
2017. márc. 20. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mond meg neki, hogy tobbet erzel iránta. H vonzonak találod és kivánod. De elotte ertekeld át a dolgot, mert ezzel el is vesztheted a barátodat.

PS: azt nem úgy mondják, hogy egyesulni valakivel. Hanem kozosulni, sexelni, szeretkezni, stb, de nem egyesulni. Azt a cégek szoknak, és fúziónak hívják :D

2017. márc. 20. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyesüljetek...de ketten még kevesen vagytok a bolygó kapitányához!
2017. márc. 20. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!