Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek velem van a baj vagy a barátommal?
Csak, hogy megnyugtassalak. Eddig 7 barátnőm volt, mindegyikkel szóbajött a maszturbálás és mindegyik csinálta tükör előtt a kapcsolatunk előtt. Sőt, amelyikkel egy darabig nem találkoztam, az még a kapcsolatunk közben is csinálta.
Még lánybarátaimról is tudom, hogy szokták tükör előtt. Nem olyan újkeletű dolog ez, természetes, hogy felizgat téged is.
Nehogy már emiatt érezd rosszul magad! Attól, hogy kíváncsi vagy és téged ez izgat, nem tettél semmi rosszat. Sem az egészségedre sem másokra nincs káros hatása. Csináld csak örömmel. A srác meg valami kivételesen buta darab lehet...
Tényleg nehogy emiatt befordulj! Nincs ezzel semmi gáz. ( Még én is megnézném )
Át kell gondolnom a dolgaimat. Lehet, hogy rosszul láttam eddig a barátomat, igaz nem régóta vagyunk együtt. Én nem vágnék a fejéhez ilyesmit, ha ő lenne a helyemben.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a hobbimmal. Már teljesen úgy éreztem, hogy valami utolsó perverz szajha vagyok, amiért a barátom ezt mondta. Még sosem hallottam senkitől, hogy így maszturbált volna, de azt hittem nincs vele baj. De ezek szerint csak a barátom áll hozzá ilyen rémesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!