Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam neki a titkomat? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki a titkomat? L

Figyelt kérdés
A barátommal még nem volt szex de ugy tudja szüz vagyok ami igaz is de már történt ez az amiröl nem tud és ráadásul lánnyal... Nem kevés alkalom volt és rohadtul élveztem de nem tudom elmondjam e neki vagy ne. Attol is félek ö ügyetlenebb lesz abba a dologba és nemfogom ugy élvezni nemfogok tudni elélvezni stb. Ö is szüz és tapasztalatlan teljesen! Ötletek? :/

2017. ápr. 3. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Persze.

Milyen kapcsolat az, ahol titkolózás megy??

2017. ápr. 3. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

a lány nyal amikor voltál, gondolom az elején te is tapasztalatlan voltál, ő valószínűleg nem, te is "megtanultad" :-)

ne mond el neki, pláne, hogy az valami isteni volt. teljesítménykényszere lesz, és egyrészt olyankor nem megy annyira semmi, másrészt ha esetleg elsőre nem sikerülne elélveztetnie, akkor az számára teljes kudarc lenne, hogy másnak persze sikerült....

ha esetleg nem menne neki úgy mint a barátnődnek, akkor mondd neki merre, és hogy csinálja!

jah, és lehet, hogy neked se fog annyira menni elsőre a szopás...

2017. ápr. 3. 15:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ énis erre gondoltam vagyis ettöl félek mint a 2. Válaszolo amit irt csak nem tudtam megfogalmazni :D
2017. ápr. 3. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Szűz fiúként pontosan ugyanezt mondanám mint a kettes válaszoló. Nem szabad elmondanod neki. Mert a teljesítménykényszer megölné a kapcsolatotok. Inkább vezesd, irányisd, mutasd meg hogyan jó neked. És hidd el, lelkesen beletanul a barátod :)
2017. ápr. 3. 17:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes vagy, nem lesz gond.

Valószínűleg ügyetlenebb lesz. De.. ugye tudod, ez természetes?

Miért ne mondanád el? Mily párkapcsolat, miben direkt titok van??

2017. ápr. 5. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondd el bátran, hogy lánnyal már voltál. Azt nem kell részletezni, hogy az mennyire jó volt neked, mert tényleg teljesítmény kényszert vehet így magára.

Ha kérdi, mondd, hogy jó volt, de lánnyal más mint pasival, és pasival még nem voltál, így végül is ő neked az első. Azt, hogy sokat szexeltél azzal a lánnyal szintén nem kell részletezni. Voltatok együtt párszor, pont.

És szex közben meg mondani, hogy mi, hol, hogyan jó, nem ciki. Aki tapasztalt annak sem árt meg ha a párja mondja, ha vele még először van együtt, hiszen ahány ember annyiféleképpen szeretik és élvezik a szexet. Tanulni meg fejlődni ebből lehet. Szóval ha úgy van mondd neki, mit és hogyan csináljon. Legalább hamar felfejlődik. :)

2017. ápr. 5. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem se mond el. Kapcsolatok elején minden "féltékenységi" dolog csak bezavar, amikor az ember tapasztalatlan, akkor minden konkurenciát nagyon megnéz, akár fiú, akár lány és nehezen dolgozza fel. Amikor már van egy kis tapasztalat, akkor könnyebb.

Szóval ha nem jön fel a téma, akkor hagyd ki a leszbi kalandokat, élvezzétek egymást és próbáld ne a csajhoz hasonlítani a teljesítményét, mert egészen más lesz, minden ember más.

2017. ápr. 5. 11:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom nemakarok hazudni neki de ha meg elárulom akkor azt fogja hinni h eddig hazudtam arrol h nincs semmi tapasztalatom :/ nemtudom mitévö legyek :(
2017. ápr. 5. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit zagyvaltok? Teljesitmenykenyszer? Szuzeknel? Na jo... Akkor zombiapokalipszist mindenhova.

A srac majd beakaszt a kerdezonek akinek a szeme is felakad, legkisebb gondja lesz hogy ki hogy nyal. S miert biztos hogy a kerdezo jo banik a fa..rokkal? Ugy aggodjon akkor o is.

Az is lehet hogy a sracnak nem jon be ha egy lany egy masikkal kavar csak ugy.... Hisz akkor pasival is fog. Csak ugy. Nem mindenkinek jon be a ri..banckodas.

Teremts tiszta helyzetet es meseld el. 1) nem fogsz aggodni 2) ha emiatt kidob tudod a helyed.

2017. ápr. 5. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja attól nem félsz, hogy te is béna leszel? Kissé önző gondolkodásmód. Egyébként meg szereted egyáltalán, hogy csak erre tudsz gondolni, hogy jobban fog-e nyalni, mint a csajod? Én amikor full szerelmes voltam, nem arra gondoltam, hogy jaj vajh, jól fog-e szopni. Egyszerűen csak akartam. Mindenét.
2017. ápr. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!