Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki a titkomat? L
Figyelt kérdés
A barátommal még nem volt szex de ugy tudja szüz vagyok ami igaz is de már történt ez az amiröl nem tud és ráadásul lánnyal... Nem kevés alkalom volt és rohadtul élveztem de nem tudom elmondjam e neki vagy ne. Attol is félek ö ügyetlenebb lesz abba a dologba és nemfogom ugy élvezni nemfogok tudni elélvezni stb. Ö is szüz és tapasztalatlan teljesen! Ötletek? :/2017. ápr. 3. 14:39
11/12 anonim válasza:
...egyébként ne mondd el. Most még ne. Ha én hallottam volna ilyet szüzen, miközben azt hittem, hogy az első szerelmem is szűz, hát egy világ omlana össze bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!