Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamagrat 2 egymas koveto nap be lehet venni nem lessz vele problema?
Figyelt kérdés
Illetve aki hasznalt mar zselest leirna a tapasztalatait vele ? Vettem egy dobozzal kiszeretnem probalni aki jartas a temaba irna egy pm et? Vagy akar itt... googlen mindent elolvastam de amire kivancsi lennek pont azokat nem irja meg persze az oszinte tapasztalatok is jobban erdekelnek2017. nov. 17. 20:39
1/4 anonim válasza:
Nem ! Én is szoktam… nem tudom függ-e a testmérettől de én 206cm vagyok és 110 kg lehet azért nincs baj. De próbáld ki. Meghalni nem fogsz😊
2/4 anonim válasza:
Egymas utan is vehetsz be akar 8 darabot is. Probald ki
3/4 A kérdező kommentje:
1es es mennyi idovel elotte vegyem be?
2es vicces vagy koszonjuk.
2017. nov. 17. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!