Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma ha a pasi elsősorban a puncitokba szerelmes?
Szexuálisan maximálisan kielégítő vele, mert imádja a puncid, nyalni-falni, kefélni, játszani vele..
Egyszerűen a puncid az ő mindene!
Mivel a puncid a te tested része, így nyilván érted is odavan, de a nuni az első!
Mondjuk úgy a testi vágy amit felétek érez sokkal erősebb mint az "érzelmi" kötelék. :)
Ez egy kitekert logika...
De annyiból könnyebben szeret át valaki egy vonzóbb punciba, mint egy új nőbe.
Úgy értem ha pl neked gyönyörű puncid van, akkor magába a testrészbe szeret bele. Abba ahogy az kinéz!
Nincs olyan nagy esély az "átszeretésbe" mert kevés a nő aki a puncijáról képet mutat pasiknak ismerkedés alatt.
Nem kell félreérteni.. de ez általában sajnos zsákbamacska.. holott nekem fontos, hogy tetsszen a lány puncija!
Nézd eleve ha nekem a szőke hajú lányok tetszenek akkor nem fogok legyeskedni egy barna vagy fekete hajú lánynál.. szóval azt a külsőt kapom amit én szeretek.. na a puncinál is van ilyen! És én nem megbántani akarok ezzel senkit sem, mert nyilván a nuni egy olyan dolog ami adott, tehát úgy néz ki ahogy.. de ettől nekem ez még fontos. Ha elítéltek érte, ha nem.
2-es.
Miért, kinézetre is megváltozik szülés után?
Amúgy nem izgat a baba téma.
Köszönöm 5ös!
KÖSZÖNÖM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!