Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális izgalom probléma?
Tisztelt nagyérdemű!
Volt már valaki úgy, hogy egész nap piszkosul kívánta a feleségét, meg folyton csak rá gondolok, vágyom az érintésére, minden.
Viszont mire hazaérek melóból, vagy utána hamarosan, már nem vágyom magára a szexre.
Ötletek ,tapasztalatok?
Nem azt mondom ,hogy végre valaki, mert nem szurkolok a kielégületlenségednek ,de VÉGRE AKI MEGÉRTI! :D
Ilyen ez a munka... :D
Neked mennyire komoly ez a dolog? Párod megérti?
Milyen idősek vagytok? (Privátban ha itt nem akarod)
1-es vagyok
Igazából nem nagy dolog az egész mert pontosan úgy van ahogy leírtad. Több dolog lehetséges: ez mindkettőtőket zavarja vagy csak téged. Ha csak teged azzal nem tudsz mit tenni. Optimális esetben a párod mindig szán időt arra hogy ha este mondjuk nem vagy egyáltalán beindulva holott napközben teljesen be voltál, hogy feltuzeljen. Ez nálam az orális szex mert ha nincs kedvem akkor nem elegek a simogatások vagy mondjuk egy szexi fehérnemű h ráhangolódjak. Ha ilyen párod van, nincs gond. Ha őt nem zavarja h esténként egyszerűen nincs kedved vagy fáradt vagy, szintén nincs gond.
Igazából nem zavarja, de sajna nem az a spontán orálozós típus, pedig sokszor az meghozná a kedvem...
Véleményem szerint nincs sok fantáziája a szexualitáshoz, de ha belejön...
Ti milyen idősök vagytok ,és nálatok kit zavar a dolog jobban?
Igen, pontosan ez az ami engem is zavar kicsit, hogy hogyha segítene, lehetne több is...
Dehát nem tudom... túl konszolidált szexuálisan, nem tudom mivel szabadíthatnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!