Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális zaklatás? Mi a fene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális zaklatás? Mi a fene ez a kampány?

Figyelt kérdés

Amerikából jöttem, mesterségem címere a férfiak üldözése.

De mindig csak színészek panaszkodnak? Talán ők hazudják el a leghitelesebben a szörnyű zaklatásokat?

2017. nov. 17. 20:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem lesz öngól,mert a nők ezt úgysem értik.

Nekik ez magas mint malacnak az ólajtó.

A migráncsok meg teszik tovább a dolgukat, erőszakolnak rabolnak,kisfiúkat erpőszakolnak, csak a firkászok nem írják meg. Szerintem az a sok ripacs meg akik ebben a kampányban részt vesznek, azok tudják miről van szó, de érdekből eljátszák a szerepüket és hallgatnak.

Sárosdi Lilla a magyarprszági zaklatási kampány első pionírja pl. egyszerre két faszt is kiver, és akkor érzi magát felszabadultnak.

Ez a magas szintű művészi erkölcs tehette számára lehetővé, hogy anőket ért zaklatások ellen szó emeljen.

Mert hát felháborító hogy harmadik kéz híjjéán nem verhet ki egyszerre 3 faszt.

Ha valki úgy gondolná hogy csúnyán beszéltem akkor nézze meg eztetet:-))

https://www.youtube.com/watch?v=uAyQ9kvs9vc&t=1635s

2017. nov. 18. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hallod bmeg,te nem vagy normális.

Döntsd már el legalább,hogy melyik oldalon állsz.

Ha az európai kultúrát és az európai értékeket véded,akkor illene tudomásul venni,hogy abba a női egyenjogúság és a nők tisztelete is beletartozik többek között.

Ha meg lenézed a nőket és alsóbbrendűnek tekinted őket,akkor nem értem,hogy mi a problémád a migránsokkal,akik ugyanezt teszik,tehát neked még jobb is lenne az ő kultúrkörükben élni.

Egyébként meg nem tudom mennyire követed a híreket,de volt itt egy Merkel-Törökország megállapodás, van itt egy EU + sok afrikai ország megállapodás,ami mind azért született,hogy kevesebb menekült/migráns jöjjön a határhoz.

Ezenkívül az ISIS utolsó városát ostromolják..

Tetszik vagy sem,de mindennek vége van egyszer,annak a fajta menekültválságnak is,ami megindult pár éve,és láss csodát,Európa csak nem roppant össze...

Az más kérdés,hogy a sok gyűlölet annyi kárt okozott,ami helyrehozhatatlan,és pont hogy a diskurzus lehetőségét zárja ki,ami még meg tudná akadályozni a következő menekülthullámokat,mert tetszik vagy sem,Afrika tele van olyan országgal,ahol naponta ezrek hallnak éhen,egyszer csak meg fog indulni ez a tömeg is....

2017. nov. 18. 02:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát ez nekem is magas mint malacnak az ólajtó.

Miért csinálod ezt?

Kényszeres hazudozó vagy? Vagy csak agymosott?

Osztályzatod:

Zavaros álhumánus szövegelés: 5*-ös

Megtévesztő politikai propagadnda visszaböfögése: 5*-ös

Történelmi ismeretek: 1*-es

2017. nov. 18. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!