Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más szerint is embertelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is embertelenül izgatóak így kivetkőzve a csajok? Pesten már kész szexuális zaklatás amit művelnek.

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 17:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
mire gondolsz h kivetkőzve? Am sztem semmi különös nincs a nyári ruháikban. Szokásos...
2017. aug. 1. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Nagykabátban járjanak???
2017. aug. 1. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Hajaj. Ne is mond:D villamoson csöcsök kipakolva, metrón mellek, seggek:D szép látvány... csak valójában milyenek azok a lányok, az érdekelne:)
2017. aug. 1. 17:10
 4/17 anonim ***** válasza:
31%

Ellentmondásos dologba tenyereltél. Lehet, hogy szexinek gondolja magát az a nő, aki túl merész viseletben teszi-veszi magát a közterületeken, de aztán nem kell csodálkozni, ha berántják egy kevésbé frekventált helyen az aljnövényzetbe vagy egy kapualjba - egy ingyenes numerára, - aztán már lehet sikoltozni, még jól fejbe is csapják egy arra alkalmas tárggyal, hogy ne rikácsoljon!

Én megértem, hogy meleg van, de én sem lengetem a tökeimet a Hősök terén. Ezek az emberek nem nagyon gondolkoznak, mert ösztönlények!

Van is egy olyan mondásom, hogy "A nyár közeledtének biztos jele, hogy a nőkön egyre kevesebb ruha van!"

2017. aug. 1. 17:19
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
4-es, ez komoly válasz! Ezzel (is) indokolják a csador- meg burkaviselést, azt vágod? Áldozathibáztatás, kemény. Aki ledér öltözet miatt leteperi a nőt, az az ősztönlény!
2017. aug. 1. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te ösztönlény vagy!
2017. aug. 1. 17:40
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Tőlem rohangálhatnának mezítelenül is, akkor sem erőszakoskodnék.
2017. aug. 1. 17:46
 8/17 anonim ***** válasza:
39%
Volt csaj, aki pucéran négykézláb végugvonult az Andrássyn.
2017. aug. 1. 17:54
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Olykor van, hogy egy-két lányon meglepődök, hogy miért felejtettek el reggel felöltözni, de azért szexuális zaklatásnak ezt nem nevezném. Szexi, vonzó, de strandon még kevesebb ruha van rajtuk és akkor sem vesztem el a fejem. Pofátlan dolog arra hárítani az erőszakot/molesztálást, hogy a lányon volt túl kevés ruha.

Amerikában néhány délebbi államban teljesen elfogadott bikiniben lemenni a kisboltba tejért. Nem nagy cucc, ha egyszer meleg van.

2017. aug. 1. 17:58
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha egyszer meleg van. :-)
2017. aug. 1. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!