Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék egy kis segítséget (lehetőleg személyes tapasztalattal)?
Figyelt kérdés
Zaklatás ügyében kutatok, beadandót írok, és személyes tapasztalatokra lenne szükségem (természetesen név nélkül). Ha valakit ért már zaklatás, az írjon már nekem, mert kíváncsi lennék, hogy ő hogyan oldotta meg, kitől kért segítséget, mikor jött rá, hogy zaklatják, stb. Majd felteszem a kérdéseket, csak válaszolni kell rájuk :) Előre is nagyon köszönöm, ha valaki megosztja velem ezt az információt.2017. febr. 20. 20:35
1/5 RRR válasza:
Engem az apeh zaklat mindenféle felszólítással,végrehajtással:))
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
...meg mondanám azt is, hogy beszélj exemmel, de ha megkeresném, még feljelentene zaklatás miatt, úgyhogy ezt inkább hanyagoljuk. :) A másik oldalról tudok írni, ha érdekel, keress meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2017. febr. 22. 16:28
5/5 anonim válasza:
A feleségemet zaklatták engem lejáratni akaró névtelen levelekkel. Vagyis kamu profilról küldöttekkel. Sokáig tartott, mire kiderült, hogy egy közös "barátnőnk" így akart szétszedni minket, hogy engem megszerezhessen magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!