Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is embertelenül izgatóak így kivetkőzve a csajok? Pesten már kész szexuális zaklatás amit művelnek.
Én csupán "rosszakat" szoktam álmodni, ha hazajövök a városból... Nincs barátnőm. Egyébként nekem a kicsit több ruha izgatóbb, mint a túl kevés.
Kérdező, Szegeden is az... :-)
Szerintem a kérdező nem feltétlenül arra gondolt, hogy minden kivetkőzött csaj veszélyben van a magukat visszafogni nem képes egyénektől.
De egyébkétn van abban valami, amit írt. Bár nekem kifejezetten tetszik 1-1 izlésesen kivetkőzött példány, de attól tartok, hogy egyszer balesetet fogok okozni a kocsival, mert néha egyszerűen képtelen vagyok nem odanézni, mikor egy kicombosodott lányka sétál kis rövidnaciban az utcán. Ebből még baj lesz :(
5
igenis létezik az áldozattípus.
ez pszichológiai tény, anno a szakon nagyon jól elemeztük a kérdést. nem értem, ez hogy lehet kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!