Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más szerint is embertelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is embertelenül izgatóak így kivetkőzve a csajok? Pesten már kész szexuális zaklatás amit művelnek.

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Én csupán "rosszakat" szoktam álmodni, ha hazajövök a városból... Nincs barátnőm. Egyébként nekem a kicsit több ruha izgatóbb, mint a túl kevés.

Kérdező, Szegeden is az... :-)

2017. aug. 1. 19:08
 12/17 anonim válasza:
#4 kys ツ
2017. aug. 3. 04:59
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a kérdező nem feltétlenül arra gondolt, hogy minden kivetkőzött csaj veszélyben van a magukat visszafogni nem képes egyénektől.

De egyébkétn van abban valami, amit írt. Bár nekem kifejezetten tetszik 1-1 izlésesen kivetkőzött példány, de attól tartok, hogy egyszer balesetet fogok okozni a kocsival, mert néha egyszerűen képtelen vagyok nem odanézni, mikor egy kicombosodott lányka sétál kis rövidnaciban az utcán. Ebből még baj lesz :(

2017. aug. 4. 08:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szexuális zaklatásnak, hanem inkább közveszélyokozásnak minősíteném.
2017. aug. 6. 17:30
 15/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdező humorizált, nem a lehetséges erőszakra gondolt. Nyilvánvaló, hogy nicns az a helyzet, amikor az erőszak pusztán a gerjedés n yomán elfogadható. De az tény, hogy ihaj, na, szóval a maradék ruhák. Arra viccre hajaz, amikro valaki "panaszkodik" erre és azt is hozzáfűzi: "Plusz még malac dalokat fütyülnek..."
2017. aug. 7. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Betudható zömmel a pubertásnak.
2017. aug. 7. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

5

igenis létezik az áldozattípus.

ez pszichológiai tény, anno a szakon nagyon jól elemeztük a kérdést. nem értem, ez hogy lehet kérdés.

2017. aug. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!