Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a mai világban hogy annyi szexuális zaklatás van?
Az a nő, aki úgy öltözködik, mint egy k***a, meg is érdemli, hogy úgy használják. A forma követ ia funkciót... ennyi.
Persze ettől még undorító féreg az a pasi, aki ilyet tesz, de a nők tehetnek róla.
Kretén módjára koptatják le a pasikat, könyörögni kell nekik a szexért, agyonfogyasztják magukat és olyan ruhákban járnak, amit régebben a strandon is büntettek... erkölcsi fertővé tették az egész bolygót sajnos.
Míg a férfi soha nem öltözködik úgy, hogy látványa a másik nemnél szexuális izgalmat válthatna ki, a lány már 12 éves korában elkezdi úgy cicomázni magát, hogy a másik nem képviseloinek megakadjon rajta a szemük.
Szûk ruhákat hord, amelyek kihangsúlyozzák a mellei és csípoi kerekségét, átlátszó harisnyákkal hívja fel a figyelmet hosszú lábaira, formás vádlijaira és combjaira, ajkát és szemhéját nedvesen fénylo festékkel készíti ki, haját ragyogó színure festi - s mindezt kizárólag azért,
hogy felgerjessze és ébren tartsa a férfi szexuális étvágyát. Olyan nyíltan kínálja neki az árut, mintha kirakatban heverne, amikor csak kicsike távolságot kell megtennie, hogy birtokba vehesse.
Nem csoda, ha a férfi, akit ez a leplezetlen kínálat állandó szexuális izgalomban tart, hamarosan másra sem tud
gondolni, mint arra, hogy annyi pénzt keressen, amennyi kell ennek a csábító árunak a birtoklásához.
Mert a pénz - vagy legalábbis a pénz reménye - nélkül a férfi nem kap not, és így nem jut szexuális lehetoséghez. Létezik ugyan a nemek közt egyfajta felügyelet, azaz a no esetleg amíg a férfi
szakmailag még képzi magát, hajlandó hetekre pénzt keresni, és ezalatt - mintegy elolegként a jövendo teljesítményre - testét rendelkezésére bocsátani neki, de ebben az esetben a kamatok is megfeleloen
magasak (a szakmának, amelyet a férfi kitanul, jövedelmezonek kell lennie, hogy a nonek érdemes legyen beruháznia).
Általában az az alapelv, hogy a no annál drágább, minél vonzóbbak az ún.
Másodlagos nemi jellegei. Ezért nem szabad a férfinak letörnie, ha egy másik férfi oldalán egy különösen vonzó not lát. Gondoljon arra, milyen sokba kerül ez a férfinak.
A férfi számára mindenesetre gazdaságosabb volna, ha nemi ösztönét prostituáltaknál elégítené ki, erőszak hellyett, és nem vetné bele magát a házasságba (itt a hagyományos értelemben vett prostituáltakra gondolunk, mert szigorúan véve a legtöbb no ebbe a kategóriába tartozik).
De minthogy a férfi ezúttal is a szerint a
teljesítményelv szerint cselekszik, amelyre idomították, azt a szexuális élményt, amelyért nem fizet sokat, értéktelenebbnek tartja. Minél drágább a no, akivel lefekszik, annál nagyobb az élvezete. És ha a vágyott not másképp nem kapja meg - vagy nincs más lehetosége megtartani ot -, a legmagasabb árat kínálja, és anyakönyvvezeto elé vezeti.
Ennélfogva a nok nyugodtan eltûrhetik a nyílt prostitúciót.
Azért azt említsük meg, hogy nem csak nő válhat szexuális zaklatás áldozatává, hanem férfi is. Ezen el szokás poénkodni, de egy nő és férfi is kihasználhatja a helyzetét vele. És ott nem is lehet olyat mondani, hogy a férfi kihívóan öltözött fel.
Szóval már csak ezért sem lehet ilyet női áldozatra sem mondani.
A nemi erőszak meg már más tészta, ott már a szex, szexualitás abszolút nem játszik szerintem, csak az, hogy valaki felett hatalma van az erőszakolónak.
Mert az meg a másik, szerintem nagy baromság, meg általánosítás, hogy az erőszakol, akinek nem jut nő és ezért frusztrált. Az emberek nagyon szeretik leegyszerűsíteni ezeket, pedig az, hogy valaki képtelen elfogadni a nemleges választ szerintem egészen másban gyökerezik.
#9 Igen, én is úgy tudom, hogy a nemi erőszak a hatalomról szól, és nem a libidó kiéléséről, és szerintem nőgyülölet is van a dologban.
A börtönben a bűnözők félreértik az elkövetőt "még nőt sem talál magának, aki lefekszik vele" Így gondolkodnak.
Úgyanúgy, amikor férfit dugnak meg a börtönben, az sem a homoszexualitás miatt van, hanem egyfajta hatalomgyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!