Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a férfiak, ha azt mondom es mutatom is ki, hogy szeretek szopni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 13:38
3/6 anonim válasza:
Én nem csodálkozok ezen, ha szóba kerül egy nővel. Az kellemetlenebb, mikor már az elején bejelenti, hogy ez alantas és Ő nem hajlandó ilyenre. Nincs rá kifejezett igényem, nem elvárás, de azért néha-napján, ha ügyes a hölgy, jól tud esni ez is.
4/6 anonim válasza:
Mert már nem hiszik el, hogy még vannak ilyen nők;-).
5/6 Tompadúr válasza:
Én sem szoktam csodálkozni. Rákontrázok legfeljebb, hogy én meg nyalni imádok de puncit popsit cicit mindent. Úgyhogy legrosszabb esetben is ájulásig kényeztetjük egymást. :P
26/F
(Én is csak akkor csodálkoznék ha pasi lennél és úgy mondanád nekem)
6/6 anonim válasza:
Mert a mostani lányok csak kamuzni szoktak egyfolytában mindenkinek, hogy ők nem szeretik a szopást, ilyenek, ezért csak nézünk hogy valaki őszinte, wow, bemeri vállalni, milyen jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!