Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csodálkoznak a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a férfiak, ha azt mondom es mutatom is ki, hogy szeretek szopni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
mert pasi vagy?
2017. jún. 1. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
mert pasi vagy!
2017. jún. 1. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Én nem csodálkozok ezen, ha szóba kerül egy nővel. Az kellemetlenebb, mikor már az elején bejelenti, hogy ez alantas és Ő nem hajlandó ilyenre. Nincs rá kifejezett igényem, nem elvárás, de azért néha-napján, ha ügyes a hölgy, jól tud esni ez is.
2017. jún. 1. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Mert már nem hiszik el, hogy még vannak ilyen nők;-).
2017. jún. 1. 14:48
 5/6 Tompadúr ***** válasza:
100%

Én sem szoktam csodálkozni. Rákontrázok legfeljebb, hogy én meg nyalni imádok de puncit popsit cicit mindent. Úgyhogy legrosszabb esetben is ájulásig kényeztetjük egymást. :P

26/F

(Én is csak akkor csodálkoznék ha pasi lennél és úgy mondanád nekem)

2017. jún. 1. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert a mostani lányok csak kamuzni szoktak egyfolytában mindenkinek, hogy ők nem szeretik a szopást, ilyenek, ezért csak nézünk hogy valaki őszinte, wow, bemeri vállalni, milyen jó csaj.
2017. jún. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!