Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális zaklatás? Mi a fene ez a kampány?
Amerikából jöttem, mesterségem címere a férfiak üldözése.
De mindig csak színészek panaszkodnak? Talán ők hazudják el a leghitelesebben a szörnyű zaklatásokat?
Nem csak színészek, csak ők kapnak nagyobb figyelmet.
A magyar kampány során rengeteg egyszerű ember szólalt meg.
Az más kérdés,hogy mint mindennek, ennek is van egy szélsőséges oldala..
Engem.12 èvesen a Zene tanár zaklatott egyházi suli.
Tanár tanár védte egymást.
Osztàlyfőnököm csak annyit kérdezett hogy nem értettem félre valamit?
Mit lehet azon félre érteni hogy simogatja a tanár a feneked és úgy kezd felfelé haladni hogy a melleidet is megsimogatja???
De lehet én voltam a béna.. nem voltam eléggé hiteles meggyőző ..
Majd ha az anyádat, a lányodat vagy a lánytestvéredet zaklatják, nem fogsz így hozzáállni.
A férfiakat mindig csak védik bmeg....
Sok nő azt hiszi, ez akampány értük szól.:-)))
Olyan ez mint a női választójog.annak is nagyon örültek.
az sema nőkért volt kitalálva.
Azt irod Mesterségem címere a férfiak üldözése
Ha én ugyanezt írom hogy a nők üldözése az azonnali botrány és én meg vagyok bélyegezve...
Hol itt a fene nagy egyenjogúságod mi?
Megbántott egy ferfi es utalod az egesz nemet?
Na ez az a gusztustalan gondolkodás ami miatt hátra levő életdben megkeresni senki se fog max leszbikus lehetsz..
Először is érdemes kijelentei, hogy jogilag nincsen ilyen, olyan van, hogy szexuális erőszak, és zaklatás.
Igazából ez a kampány sajnos pont azoknak árt, akik valójában éltek már át szexuális erőszakot, vagy zaklatást, mert összemossa azokkal, akik csak vagdalkoznak. Mert értelemszerűen mind a valódi(!) szexuális erőszak, és mind a valódi(!)zaklatás ellen fel kell lépni. Azonban a feministák összemossák olyanokkal a dolgot, mint az isztambuli egyezmény ratifikálása, amely jópár ponton különbséget tesz a két nem között. Valamint olyan kampányt csinálnak, amitől az átlag férfinek is elmegy a kedve a nőkkel való ismerkedéstől. Meg lehet nézni itt a gyakorin is, mennyi srác nem mer kezdeményezni, egyenlőre csak a visszautasítástól való félelem miatt, de ha ez így megy tovább, már attól is félni kell, hogyha egy nőnek nem tetszik a férfi közeledése, mindjárt fel is lehet nyomni.
Azért egy érdekes összefüggésre felhívnám a figyelmet.
Amióta amerikából elindították ezt a kampányt, és tele lett vele az USA és Európa összes újságja,azóta a migráncsok rémtettei eltűntek a lapokból és TV-kből.
Ugye milyen érdekes??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!