Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális zaklatás? Mi a fene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális zaklatás? Mi a fene ez a kampány?

Figyelt kérdés

Amerikából jöttem, mesterségem címere a férfiak üldözése.

De mindig csak színészek panaszkodnak? Talán ők hazudják el a leghitelesebben a szörnyű zaklatásokat?

2017. nov. 17. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak színészek, csak ők kapnak nagyobb figyelmet.

A magyar kampány során rengeteg egyszerű ember szólalt meg.

Az más kérdés,hogy mint mindennek, ennek is van egy szélsőséges oldala..

2017. nov. 17. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Engem.12 èvesen a Zene tanár zaklatott egyházi suli.

Tanár tanár védte egymást.

Osztàlyfőnököm csak annyit kérdezett hogy nem értettem félre valamit?

Mit lehet azon félre érteni hogy simogatja a tanár a feneked és úgy kezd felfelé haladni hogy a melleidet is megsimogatja???

De lehet én voltam a béna.. nem voltam eléggé hiteles meggyőző ..

2017. nov. 17. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

Majd ha az anyádat, a lányodat vagy a lánytestvéredet zaklatják, nem fogsz így hozzáállni.

A férfiakat mindig csak védik bmeg....

2017. nov. 17. 20:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Sok nő azt hiszi, ez akampány értük szól.:-)))

Olyan ez mint a női választójog.annak is nagyon örültek.

az sema nőkért volt kitalálva.

2017. nov. 17. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
Media fogas hogy eltereljek a figyelmet a belpolitikai krízisről
2017. nov. 17. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Azt irod Mesterségem címere a férfiak üldözése

Ha én ugyanezt írom hogy a nők üldözése az azonnali botrány és én meg vagyok bélyegezve...

Hol itt a fene nagy egyenjogúságod mi?

Megbántott egy ferfi es utalod az egesz nemet?

Na ez az a gusztustalan gondolkodás ami miatt hátra levő életdben megkeresni senki se fog max leszbikus lehetsz..

2017. nov. 17. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Először is érdemes kijelentei, hogy jogilag nincsen ilyen, olyan van, hogy szexuális erőszak, és zaklatás.

Igazából ez a kampány sajnos pont azoknak árt, akik valójában éltek már át szexuális erőszakot, vagy zaklatást, mert összemossa azokkal, akik csak vagdalkoznak. Mert értelemszerűen mind a valódi(!) szexuális erőszak, és mind a valódi(!)zaklatás ellen fel kell lépni. Azonban a feministák összemossák olyanokkal a dolgot, mint az isztambuli egyezmény ratifikálása, amely jópár ponton különbséget tesz a két nem között. Valamint olyan kampányt csinálnak, amitől az átlag férfinek is elmegy a kedve a nőkkel való ismerkedéstől. Meg lehet nézni itt a gyakorin is, mennyi srác nem mer kezdeményezni, egyenlőre csak a visszautasítástól való félelem miatt, de ha ez így megy tovább, már attól is félni kell, hogyha egy nőnek nem tetszik a férfi közeledése, mindjárt fel is lehet nyomni.

2017. nov. 17. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Azért tegyük hozzá, hogy a mai "zaklatós" ügyeknél mindig volt lehetőség nemet mondani, nem követte a dolgot verés, kínzás, stb. A Stallone féle ügy meg egyenesen nevetséges. Mindenről megkérdezték a csajt, mondhatott volna nemet is, helyette felment szobára. Nem kellett noszogatni.
2017. nov. 18. 00:56
 9/13 A kérdező kommentje:

Azért egy érdekes összefüggésre felhívnám a figyelmet.

Amióta amerikából elindították ezt a kampányt, és tele lett vele az USA és Európa összes újságja,azóta a migráncsok rémtettei eltűntek a lapokból és TV-kből.

Ugye milyen érdekes??

2017. nov. 18. 01:11
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, pedig kecskeszurisoknál is nagyon megy ez. Akkor ez most öngól lesz?
2017. nov. 18. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!