Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál miért an az, hogy nem megy el?
Amennyire tudom fiúknál nem nagyon jelent gondot az, hogy orgazmusuk legyen, de párom időnként nem tud elmenni (tipikusan akkor mikor ritkábban lát). Érzem és látom is hogy felizgul, illetve valameddig el is jut, de nem tud elmenni.i
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka? lyenkor én szúrok el valamit, nem talál vonzónak vagy túlstresszel (sajnos elég stresszes alkat) esetleg túl fáradt? ilyenek lehetnek az okai????
"tipikusan akkor mikor ritkábban lát"
mert ez alatt t az idő alatt lehet, mással kefélget.
Ezernyi oka lehet:
- fáradt
- stresszes
- alkoholt fogyasztott
- máshol jár az esze
- kiverte már pár órával előtte
- óvszert használtok
Nekem akkor van ilyen, ha kicsit már ittam de nem vagyok részeg, és kivertem előtte. Van hogy nem tudok elmenni ilyenkor. A barátnőm nagyon élvezi. Engem nem zavar, élvezem h hosszan kielégíthetem őt, ilyenkor 3 orgazmusa is van néha. Kicsit frusztráló azért, mert vágyom az orgazmusra egy kicsit, a barátnőm meg annyira kifárad a hosszú menettől, h a végén csak befordul aludni.... De azért általában kézzel segít elélveznem a végén.
A barátodat talán zavarja? Mert ha nem, akkor inkább örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!