Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiaknál a prosztata masszázs megy?
Figyelt kérdés
Pontosabban a heteró férfiak szokták alkalmazni a prosztata masszázst hogy nagyobb élvezetet nyújtson? , ( lánytól kapja )
vagy ez már inkább a melegség felé nyúlik?
Csak mert hallottam hogy a párja megcsinálta hogy nagyobb legyen az élvezet.
2014. júl. 11. 14:12
1/7 anonim válasza:
párom masszirozza nincs melegség
3/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat
2014. júl. 11. 14:33
4/7 anonim válasza:
Megy ám. Ami jó, az jó. Őszintén megvallva, aki ezt elutasítja, az élete egyik legjobb élményétől szabadítja meg saját magát.
5/7 anonim válasza:
igen megy, de a cerka olyankor nem áll föl.
6/7 anonim válasza:
A prosztatamasszázs nem csak jó, hanem hasznos is, mert segíti a prosztatában esetlegesen pangó váladék kiürülését. A szexhez akkor van köze, ha az aki csinálja, nem egészségmegőrzési, hanem szexuális indíttatásból csinálja pláne, ha még nem is az ujjával. Olyanoknál, akiknek valamely okból nincs szex, főleg idősebb korban, életmentő, mert javítja az esélyt a prosztatarák kialakulásának elkerülésére. Én, ha férfit masszírozok, mindig csinálom, ha kérik, de csak kézzel.
7/7 Borbás Gyula válasza:
A férfiaknál a prosztata olyan mint nőknél a "G" pont.Igen nagy élvezettet nyújt a masszírozása,de a későbbiekben a kor haladtával sok betegség okozója lehet.Nem érdemes ki hagyni az izgatását,dupla élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!