Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel nőként nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel nőként nem vagyok egyedül nem?

Figyelt kérdés
Vannak napok, amikor egy egy perverzebb üzenet annyira eltud bennem indítani valamit, néha meglep az hogy mennyire is hat rám 19/L
2017. nov. 17. 01:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Például mi?
2017. nov. 17. 01:16
 2/9 Ramone ***** válasza:
97%
Például pont most tehát gyorsan gyorsan írjatok neki privátot :D hiszen biztosan nő mert odairta hogy "N"
2017. nov. 17. 01:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ramone...:D
2017. nov. 17. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Lehet hogy én vagyok a selejt de az erotikus írás nem tud felizgatni meg egy farok kép se.

23 L

2017. nov. 17. 03:02
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Jól seggbedugnálak és utána leszopatnám veled a csokistejet a farkamról.Ez elég perverz neked?Tudom fokozni. :)
2017. nov. 17. 06:43
 6/9 mikeXxX ***** válasza:
Mert még fiatal vagy és nem megélni akarod a dolgokat csak beszélni róla majd van amit csinálsz is de ez csak a tizede lesz . 38f
2017. nov. 17. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ezek a hormonok, meg a még meg nem élt vágyak megbizseregtetik azt a zsenge kis kelyhedet. De ez így jó...most nem írok neked perverz történetét, mert nincs annyi időm.
2017. nov. 17. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem mostanaban meg a legyzummoges is felizgat, szoval nem gondolom, hogy ez baj lenne 18/l
2017. nov. 17. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele de csak az üzenet a kép nem.

19/L

2017. nov. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!