Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legintenzívebb orgazmus egyedül?
Ma egy vastagabb sminkecsettel masztiztam. Feldugtam magamnak, egy székre raktam egy vastagabb párnát. Ráültem, aztán mozogni kezdtem. Fel-le, aztán a csípőmmel köröztem, közben a csiklómat dörzsöltem és a melleimet masszíroztam. A vége felé már szinte pattogtam a széken, elborult az agyam, nyögtem, kapkodtam a levegőt. Akkora orgazmust éltem át, mint még soha maszti közben... A nedvem lecsorgott a combomon, egészen a térdemig, belemártottam az ujjaim és lenyalogattam, miközben még remegtem az orgazmustól. Fantasztikus volt.
Szóval nektek hogyan történt a legintenzívebb önkielégítéses orgazmusotok? Meséljetek!
Kort is szeretnék és fiúk is nyugodtan meséljenek!
20L
"A kérdést értetted? xD"
Hagyjad, Béla (40 éves férfi) megbukott értő-olvasásból. Azóta így éli életét: mindig válaszol, csak nem arra amit kérdeznek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!