Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek nagyon taszító ha a testemhez képest ennyire kicsi a mellem?
Mutass már magadról képet légy szíves! :)
Akkor én is mutatok ha gondolod.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Te hogyan nézel ki. Biztosan nagyon szexi, 10/10-es férfi/nő vagy. Remélem megtisztelsz a válaszoddal.
A cicimérettel semmi baj.
De ez a tyúk a képen katasztrófa ember lehet, közönséges, ripacs. A tekintetéből kéztartásából és a szája állásából látszik.
A képen NEM a kérdező van, és a mellette lévő kommenteket sem ő írta! Illusztráció... A Gy. k. egyúttal a gyengébbek kedvéért kifejezésnek is a rövidítése.
A mell attribútuma a vonzó nőnek, de az izgatható mellbimbó nagyon fontos. Tapasztalataim szerint a kis mellek gyakran érzékenyebbek.
Az tény, hogy nagyon érzékeny mellem van. Ha simogatom akkor majdnem eltudok élvezni. Még gyakorolnom kell. :D
De hát hiába érzékenyek, ha majd a kutya nem akar hozzájuk nyúlni, pláne hosszabb ideig foglalkozni velük.
Kérdező,
ismerek hasonló alkatú lányokat, és mind megtalálta a párját, az egyik, akivel huszonpár évig egy munkahelyen dolgoztam sose nélkülözött, inkább nagyon is népszerű volt a fiúk között.
Nézz körül a művészvilágban, sok kismellű nőt találsz, most hirtelen csak Goldie Hawn neve jut eszembe.
Arra is gondolj, hogy miközben a nagyobb mellű nők gyerekszülés után, vagy a negyvenes éveikre nagyrészt a lógó mellük miatt szenvednek, neked csak egyre szebb melled lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!