Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi a cicim a testemhez kepest. Nagyon hulyén nez ki szerintetek fiuk? 14/l
170 cm magas vagyok,60 kg kb, 75/ b melltartot hordok,
Inkabb az a rossz,hogy nagy a seggem,szeles a csipom is (29 nadrag) es igy aranytalan szerintem.
Szerintetek ez milyen? Rossz nagyon?
képet kérünk és egyértelmű lesz a válasz:)
szval legalább egy egészalakos képet, akár ruhábanXD
Annyiban igazuk van az előzőeknek, hogy látni kéne. De ne magadról tegyél fel valahova képet, inkább keress a neten hasonló alkatot, aztán azt rakd ki.
Így a perverzek nem élhetik ki magukat, akik segíteni akarnak, azok pedig tudnak.
Akkor neked úgymond homokóra alakod van. Szerintem az a legszebb mind közül. Vagyis hát jobban mondva azzal tudsz a legjobb alakú lenni a legkönnyebben.
Amúgy meg tényleg nőhet még jó pár évig, lehet akár kétszer ekkora is. Vagy nől a tested egy nagyot és az egész testarányod megváltozik...
Bármi elő fordulhat. De most jó alakod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!