Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves szűz fiú ciki?
Nem
De az már igen hogy beg kérdezed
És nagyon
Én 19-20 évesen öngyilkos akartam lenni már. Minden egészséges ember vágyik már a szerelemre, fizikai intimitásra, szexre 13-14 éves korától kezdve.
21 évesen veszítettem el.
24/F
Nem, egyáltalán nem ciki. Nem te vagy egyedül aki még szűz, sokan vannak olyanok is akiknek igen hosszú ideje nincs nemi életük. Ismeretségi körömben olyan férfi is van, aki 27 évesen 5 éve nem volt nővel... Egyszerűen nem jött neki össze.
A "fiú" szó pedig reméljük csak egy kis nyelvbotlás volt! Férfi vagy (vagyis 25 évesen már nem lehetnél fiú :-) ), nem pedig kis tinédzser.
22/L
Ez csakis közegfüggő.
Később kezdenek élni, akik ilyen tájban a doktorijukat írják, mint akikkel készül a Mónika-show.
Az.
Nincs olyan nő aki ezen ne röhögne vagy szánakozna.
De ne lamentalj ezen hanem allj a sarkadra es dugj végre. Ha más nem jon össze hirtelen, akoor egy prostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!